Hvilket hundefoder skal jeg vælge - MÆT?

Før hundefoder blev opfundet, og inden hunde blev tæmmet af mennesker, spiste de en sund diæt med friskt kød, knogler, frugt og grøntsager. I dag fodres hunde med kommercielt hundefoder, der er meget anderledes end hvad de oprindeligt spiste. Langsomt over tid har det haft en negativ indflydelse på sundheden for hunde over hele verden fra de posh Poodles i Paris til de hårdtarbejdende Border Collies i New Zealand.

Meget hundefoder er ikke særlig naturligt

Ud over at være langt fra hvad naturen havde til hensigt er meget hundefoder i dag fuld af forarbejdet kød, korn, fyldstoffer og tilsætningsstoffer, der er usunde for din hund. Men hvad skal en din vovse så spise?

Tør vs. Frisk, let opvarmet hundefoder
Alm. tørfoder ift. lækkert frisk hundemad

Overvejelser når du vælge hundefoder

Hvilke råvarer bør mit hundefoder indeholde?

Din hund har brug for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler m.m. for at holde sig sund og rask. Se altid på deklarationen efter det, der står først. Den vigtigste proteinkilde bør altid være kød. Derved sikrer du, at din hund får det kød, som en hund naturligt har behov for, da kød skal være hundens primære ernæringskilde til proteiner og fedt. Det opbygger og vedligeholder dens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighed – som et plus kan korrekt fodring mindske fældningsproblemer. Læs mere om hvilke ingredienser hundefoder bør indeholde

Hundefoderets optagelighed

Vær opmærksom på hundefoderets optagelighed. Optagelighed varierer afhængig af fodertypen. Hundefoder med gode råvarer har en større evne til at blive omsat til energi i hunden. Dermed får du mindre spild og afføring. Så selvom et hundefoder virker dyrt i pris, kan det i længden godt svare sig at tage de dyrere mærker, der typisk har en væsentlig bedre optagelighed.

Kornfrit hundefoder

Har du mistanke om, at din hund måske ikke tåler korn særlig godt? Du har måske lagt mærke til, at hunden klør sig meget og dens hud virker irriteret, eller dens pels virker tør og trist? Hos MÆT har vi udviklet opskrifter med kornfrit hundefoder. Hundefoder uden korn har vist sig at være særdeles godt til hunde, der viser tegn på sådanne problemer. Kornfrit hundefoder dækker alle din hunds ernæringsmæssige behov og ved at fodre med et hundefoder uden korn, fodrer du din hund mere naturligt. Hunden er fra naturens side overvejende kødædende og levede din hund vildt, ville dens kost hovedsagligt bestå af kød, mindre mængder bær, grønsager og frugt med mere. Ikke alle kornsorter er dårlige.

Læs her hvorfor ris er godt i hundefoder, hvorimod man skal gå uden om hvede

Prøv frisk hundemad

Vi mener, at frisk mad er det bedste for din hund, og er nøjagtigt, hvad hunde har brug for at spise for at leve et sundt liv. Denne diæt ligner, hvad hunde spiste i naturen, inden de blev tamme. Den er fuld af frisk godhed, fyldt med alle de gode ting, som hunde har brug for og ønsker.

Let opvarmet hundefoder består af de bedste råvarer fra norden.
Frisk hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Forkæl din hund og undgå samtidig de typisk problemer med mave, afføring og allergi der kan opstå med alm. tørfoder

Et skift til denne friske diæt kan muligvis forbedre din hunds generelle sundhed, forbedre energiniveauet, immunitet og tarmsundheden, kurere fordøjelsesproblemer, reducere allergier og hjælpe din hund med at opretholde en ideel vægt. Tandhygiejnen kan forbedres, fordi det at spise frisk mad hjælper med at rense hundens tænder naturligt med mindre opbygning af tandsten, og tandkødets sundhed også forbedres. Dette er blot nogle af de sundhedsmæssige fordele, vi har opdaget, da der virkelig er så mange … mindre allergier, forbedret humør og opførsel … listen fortsætter og fortsætter.

Vi mener, at din hund, som dig, fortjener det allerbedste. Vores produkter er naturlige, sunde og ikke mindst lækre. Din hund vil elske den nye menu. Et eksempel er kylling-risotto, der indeholder kyllingekød, organer, ris, gulerod, æg, ærter, vitaminer og mineraler. Et andet populært produkt, der er skabt specielt til en sund kost er vores svine-deli. Hvert måltid er et lækkert treat, der måske vil sende din hund på vejen mod et bedre helbred og forbedret vitalitet og velvære.

Jeg ville gerne helt væk fra tørfoder, og fodre med ‘rigtig’ mad, men da jeg har begrænset tid, blev det den lettere løsning. Indtil nu… nu har vi nemlig opdaget MÆT, og fra første smagsprøve var Buddy solgt!

Et par steder hvor forskellen er helt tydelig, er på hans toiletbesøg, han får tydeligvis mere væske, og han optager sin mad langt bedre end ved tørfoder. Det viser sig ved en halvering af hans store toiletbesøg, og helt tydeligt på hans vægt og figur.

Vi er kæmpe fans!

Anne, og hendes Staffordshire Bull Terrier, Buddy

Prøv frisk hundemad, lavet af rigtigt kød og grøntsager fra nordiske gårde
😍 Fantastisk smag- og duftoplevelse for din hund
💚 Mildt tilberedt, ingen konserveringsmidler
🐾 Bidrager til god fordøjelse og flot pels

Tal med andre hundeejere for at høre deres virkelige oplevelser med at skifte til en friske diæt. Førstehåndserfaring er værdifulde og interessante. De fleste hundeejere rapporterer heldigvis, at de ikke vil skifte tilbage, da de ser positive livsændringer hos deres hund, når de først har fået den frisk diæt over længere tid.

Fordelene kan være øjeblikkelige, og du kan forvente at blive vidne til en ændring i din hund med det samme. Fordelene kan blive langvarige, når du skifter den mad ud din hund spiser. Når du sammenligner frisk mad ift forarbejdet og unaturlig hundefoder, så er det en no brainer. Som vi siger – du spiser ikke junk food hver dag, så hvorfor skulle din hund?

Du vil føle dig meget gladere ved at vide, at du plejer din hund på den bedst mulige måde ved at give den den rigtige diæt, den har brug for for at trives, ikke bare overleve. Enhver ansvarlig og kærlig hundeejer ønsker en glad og sund hund. Vis hvor meget du elsker din dyrebare pooch ved at give den det bedste mad. Efter at have smagt den friske hundefoder så er vi sikre på, at din hund vil logre halen ved frokosttid.

Se vores sortiment af lækkert, let opvarmet hundemad

Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.betalingsmiddel