Naturlige Hundesnacks

Beløn din hund med naturlige hundesnacks

  • Hundesnacks og godbidder
  • Naturlige Hundesnacks
  • Godbidder

Naturlige hundesnacks på abonnement

Få MÆTs lækre naturlige hundesnacks af de bedste råvarer leveret lige til døren. Vi gør det nemt at være hundeejer, og din hund vil elske dig for det.

Prøv vores hundesnack box med et udvalg af lækre naturlige hundesgodbidder. Alle i forskellig hårdhedsgrad, fedtprocent og størrelse.

Et hit blandt hundene

Læs alle vores Trustpilot anmeldelser.

Naturlige hundesnacks af høj, nordisk kvalitet

Hos MÆT betyder hundes sundhed rigtig meget. Vores firbenede venner skal have ren og næringsrig kvalitetsmad, som passer ind i en sund livsstil. Derfor var det vigtigt for os at introducere fedtfattige, naturlige hundesnacks / hundegodbidder i vores sortiment. Et sundt valg er et naturligt valg.

“MÆT Homestyle” er sprøde og ovnbagte kyllingesnacks lavet af 100% nordiske ingredienser, så du er sikret en høj kvalitet. Den høje kvalitet giver kyllingekød, der smager og dufter lækkert, så ingen tilsætningsstoffer er nødvendige.

✅ Kun én ingrediens, 100% naturlig
✅ Fedtfattig og proteinrig
✅ God for tænderne
✅ Kornfri og glutenfri
✅ Ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler

Bestil Snack Box

naturlige hundesnacks

Sådan laver vi naturlige hundesnacks

Vores snacks er 100% naturlige med kun én ingrediens: Lækker, nordisk, tørret kylling. Her finder du ingen tilsætningsstoffer eller andet kunstigt – den naturlige smag og duft fra kyllingen er nok i sig selv.

Vi kalder vores snacks “MÆT Homestyle”, fordi de er ligesom hjemmelavede snacks. Det eneste vi har gjort er at tørre dem i ovnen, så kyllingekødet bliver dejligt sprødt.

De sunde lækkerier bliver pakket i en genlukkelig pose, som du let kan tage med til hundetræning eller på gåturen.

Bestil Snack Box
hundegodbidder

Fedtfattige hundegodbidder

Hvis du gerne vil gøre din hunds kost sundere, er fedtfattige snacks noget af det nemmeste at starte med. Hunde elsker en lækker belønning, men det kan hurtigt løbe op i mange kalorier eller usunde ingredienser, hvis du ikke vælger en naturlig og fedtfattig udgave.

Med kun én ingrediens er vores snacks så naturlige som muligt. Naturlige snacks er mere fedtfattige end almindelige godbidder til hunde, og de er derfor en sundere måde at give din hund en lækkerbisken på.

Bestil Snack Box
naturlige hundesnacks fra MÆT

Et sundt alternativ til almindelige hundegodbidder

Hvis du har en hund med allergi eller gerne vil beskytte den mod at udvikle det i fremtiden, så er naturlige hundesnacks det sikreste valg. Vores snacks indeholder ikke korn, hvede, majs, soja eller gluten, som er nogle af de mest almindelige allergi-udløsere for hunde.

Naturlige snacks er også mildere for vovsens mave, hvilket er med til at mindske risikoen for en allergisk reaktion.

Bestil Snack Box
Godbidder til hundetræning

Godbidder til hundetræning

Mange af vores snacks fungerer rigtig godt som godbidder til hundetræning. De smager og lugter dejligt, og dette er selvfølgelig med til at give vovsen mere motivation i træningen. Hvilken hund elsker ikke kylling?

Til generel hundetræning anbefaler vi den lækre Chicken Fillet, som er ekstra fedtfattig og nem at knække i mindre stykker. Laver du mere udfordrende træning med din hund, f.eks. sportræning, vil vores aromatiske Chicken Belly være et hit pga. den intense smag og duft.

Da vores godbidder/snacks er tørrede, er de nemme at tage med til bl.a. hundetræning. Snackposen kan åbnes og lukkes igen, og du får ikke fedtede fingre af at røre ved snackene.

Bestil Snack Box
Hundesnacks med kylling - MÆT pets

Naturlige kylling godbidder til hunde

Lækker tørret kylling til hunde af rene råvarer. Hver snack egner sig særligt godt til forskellige situationer, og du kan derfor både finde hundegodbidder og godbidder til hundetræning hos os.

Rene ingredienser betyder at din hund får lækre og sunde snacks, hver dag! Se frem til en…

Glad og sund hund med et
✅ Balanceret energiniveau og

Bedre fordøjelse

Bestil en Snack Box og test vores hundegodbidder derhjemme.

Bestil Snack Box

Allergivenlige hundegodbidder

Opdag vores udvalg af allergivenlige hundegodbidder, skabt specielt til hunde med følsomme maver. Giv din hund lækkerier uden bekymring. Køb i dag og tilbyd din hund en sund og velsmagende oplevelse.

Godbidder og snacks med okse

MÆT Homestyle-serien består af forskellige tørrede oksegodbidder til hunde.

Godbidder og snacks med gris

MÆT Homestyle-serien består af forskellige slags tørret svinekød til hunde.

Spørgsmål og svar

Hvilke hundegodbidder er bedst?

Det vigtigste er element er rene råvarer. Kig på bagsiden af din snackpose. Der bør ikke være en masse mystiske ingredienser. Tag også et kig på kødets oprindelse og ingredienslisten i produktet. Efter vores mening er de bedste naturlige hundegodbidder lavet af 100% nordiske råvarer.

Hvad er de bedste godbidder til hundetræning?

MÆTs godbidder fungerer rigtig godt som godbidder til hundetræning da de smager og lugter dejligt, og dette er selvfølgelig med til at give vovsen mere motivation i træningen. De er nemme at tage med til bl.a. hundetræning og du får ikke fedtede fingre af at røre ved snackene.

Til generel hundetræning anbefaler vi den lækre Chicken Fillet, som er ekstra fedtfattig og nem at knække i mindre stykker. Laver du mere udfordrende træning med din hund, f.eks. sportræning, vil vores aromatiske Chicken Belly være et hit pga. den intense smag og duft.

Hvorfor skal jeg vælge naturlige hundesnacks?

MÆTs hundesnacks er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer.

Køb MÆT's hundesnacks på flere måder

Få MÆTs snacks af de bedste råvarer leveret lige til døren, eller køb i en butik nær dig.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.