12% rabat og gratis levering

På din første hundemåltidskasse med koden INTRO12

Bestil

Vores friske hundemad

MÆTs friske hundemad er lavet på nøje udvalgte råvarer, som vi kombinerer for at kunne tilbyde din hund et komplet måltid med de sundeste næringsstoffer, lækker smag og god energi.

 • Chicken Deli

  Chicken Deli

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Chicken Risotto

  Chicken Risotto

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Pork Risotto

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Pork Deli

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Beef Deli

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • MÆT Hundefoder med laks

  Salmon Risotto – Hundefoder med laks

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv

MÆT Hundemåltidskasse

Hvis vores hunde kunne vælge deres mad, ville de vælge noget med masser af smag og duft.

MÆT’s friske hundemad giver din hund en fantastisk smags- og lugtoplevelse, så selv de kræsne hunde får lyst til at spise. Så snart pakken kommer ind af døren, vil din hund kunne dufte de lækre ingredienser i den friske hundemad fra MÆT.

Vælg måltidskasse

FRISK HUNDEMAD ER BEDST

Nordiske råvarer

Friskt kød og grønt

Fyldt med vitaminer

Frisk hundemad varianten Pork Risotto

Single protein

Høj fordøjelighed

Ingen konserveringsmidler

En MÆT hund er en glad hund ❤️

Læs alle vores Trustpilot anmeldelser.

Hvilket MÆT hundefoder skal jeg vælge?

Risotto - Hundemad med sunde kulhydrater

I risotto opskriften blander vi lækkert kød med sunde grøntsager og ris, så din hund får et afbalanceret og naturligt måltid.

Risotto måltiderne med kylling og svin indeholder 59% kød og de fiberrige ris sørger for at holde maven i balance, hvis din hund har tendens til dårlig mave.

Særligt Risotto opskriften giver masser af energi og er særlig god til sarte maver, hunde med allergi og/eller kræsne hunde. 

Bestil MÆT
De to risotto varianter af frisk hundemad
Kornfrit og glutenfri hundemad. MÆT Chicken & Pork Deli

Deli - Et premium måltid med masser af kød

Vores Deli opskrifter med kylling og svin indeholder 80% kød og vitaminrig spinat og tang for at sikre en afbalanceret diæt. 

Deli er vores kornfrie hundemad, der er særligt god til hunde, der skal passe på vægten, da den har en lav fedtprocent. 

Leder du efter glutenfrit hundefoder uden korn og med meget kød i, så er vores Deli produkter det perfekte valg til din hund.

Bestil MÆT

Din hund har brug for en komplet diæt

Hunde har også brug for sund og varieret mad. Et komplet måltid, som består af den ultimative kombination af udvalgte råvarer. Det er præcis, hvad MÆT’s friske hundemad er.

Vores opskrifter er glutenfri og har ingen konserveringsmidler eller farvestoffer.
MÆT er rene måltider lavet af sunde råvarer, så din hund får, hvad den har brug for.

Bestil MÆT
MÆT frisk hundemad varianter
MÆT et moderne vådfoder hund
MÆT Chicken Risotto med kylling, gulerødder, ærter, æg og ris. Vi laver også måltider uden ris.

Hvad ville din hund selv vælge?

Rene og friske ingredienser betyder, at din hund får et lækkert og sundt måltid – hver dag! Se frem til en…

Glad og sund hund
✅ Med et balanceret energiniveau

✅ Bedre fordøjelse og mere ensartet afføring

Din hund vil takke dig.

Bestil MÆT

Hundefoder med kylling

Hundefoder med kylling er en sund kilde til protein. Udover en fantastisk smags- og lufteoplevelser for din hund, så er kylling også yderst fedtfattigt, hvilket gavner særligt aktive hunde og de der skal passe særligt på vægten. Vores Chicken Risotto er derudover særlig god som skånekost.

 • Chicken Deli

  Chicken Deli

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Chicken Risotto

  Chicken Risotto

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv

Hundefoder med svin

Hundefoder med svinekød er godt til de hunde, der har svært ved at tåle de traditionelle proteinkilder. Svinekød er særligt velegnet til hunde med tør hud og pels. Denne proteinkilde er særlig god for de hunde der har behov for ekstra energi som f.eks. jagthunde eller aktive hunde, der skal tage lidt på.

 • Pork Risotto

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Pork Deli

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv

Hundefoder med okse

Hundefoder med oksekød har et højt proteinindhold, lavt fedtindhold og er glutenfrit. Hundefoder med oksekød er velegnet til voksne hunde og er også et godt valg til hunde med følsom mave. Oksekød giver din hund protein af høj kvalitet og essentielle fedtsyrer.

Hundefoder med laks

Hundefoder med laks bidrager med vigtige vitaminer og fedtsyrer, som din hund har brug for på et dagligt basis. Laks indeholder en masse D vitaminer og omega 3. Hundefoder med laks er en rigtig god løsning til hunde, der ofte har tør pels eller hud eller deciderede hudproblemer.

Kosttilskud til hunde

VitaPetz’ produkter er udviklet efter naturlige og holististiske principper, hvor der tages udgangspunkt i hunden som helhed. Alle produkter er sammensat udfra seneste studier og viden, med en holistisk tilgang kombineret med vores store passion – korrekt og artstilpasset ernæring til hunde.

Urter har været anvendt i årtusinder, og derved langt før eksistensen af den vestlige medicin. Urter er en naturlig tilgang til et bedre velbefindende, og støtter kroppen som naturen har tiltænkt.

En sundere og nemmere hverdag med frisk hundemad

Som hundeejer vil du det bedste for din hund – det vil vi også. Alle hunde fortjener et langt og sundt liv, og derfor er det enormt vigtigt, hvad de får at spise.

Med MÆT kan du føle dig tryg ved, at din hund får de nødvendige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner. Læg bekymringerne væk og få mere tid til en masse dejlige oplevelser med din bedste firbenede ven ❤️

Bestil MÆT

Spørgsmål og svar

Hvad er det bedste hundemad for min hund?

Generelt gælder det at det bedste hundefoder er lavet af rene og let forarbejdede råvarer uden fyldstoffer.

Oplever du at din hund ofte har mave- eller tarmproblemer, så kan det skyldes kosten. Ligeledes kan det skyldes en forkert kost, hvis din hunds pels og hud ser glansløs eller irriteret ud. Også dårlig ånde kan skyldes en dårlig kost.

Konsultér gerne en dyrlæge, så din hund kan få en faglig vurdering. Udslæt, maveproblemer m.m. kan også skyldes diverse allergier, og derfor er det altid godt, hvis du søger råd og vejledning hos dyrlægen.

Hvorfor frisk hundemad?

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt ved sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer.

Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder. Hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad, så prøv frisk hundemad.

Kan hvalpe spise MÆT frisk hundemad?

Ja. Hvalpe har dog nogle særlige behov i deres kost, så du skal supplere med nogle tilskud. Når du giver din hvalp MÆT, anbefaler vi supplere med dette kosttilskud.

Når din hvalp er 4 uger gammel, kan den begynde at spise MÆT Deli-måltider – disse måltider er bløde og derfor nemme at tygge. Din hvalp kan spise MÆT Risotto-måltider, fra den er 8 uger gammel.

Hvordan finder jeg næringsindhold?

Frisk hundemad fra MÆT indeholder råvarernes naturlige næringsstoffer, og vi tilføjer kun ekstra vitaminer og mineraler, så din hund sikres et komplet måltid.

Du kan finde næringsindholdet, såsom protein, fedt og vitaminindhold på produktsiderne. Se alle vores friske hundemåltider her.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.betalingsmiddel