Frisk Hundemad

Vores friske hundemad

MÆT Frisk hundemad er lavet af friske, nordiske ingredienser. Råvarerne er nøje udvalgt, så din hund får et komplet måltid med alle de nødvendige næringsstoffer og den lækreste smag.

Den friske hundemad fås i 6 varianter, som opbevares på køl, klar til servering.

Chicken Deli

Chicken Deli

Kylling, grøntsager, m.m.

• Velegnet som slankefoder
• Kornfri
• Glutenfri

39,95 kr.Tilføj til kurv

chicken feast ingredients maet tall | MÆT

Chicken Risotto

Kylling, ris, grøntsager, m.m.

• Velegnet til sarte maver
• Glutenfri

39,95 kr.Tilføj til kurv

pork deli tall maet | MÆT

Pork Deli

Gris, grøntsager, m.m.

• Velegnet som slankefoder
• Kornfri
• Glutenfri

39,95 kr.Tilføj til kurv

pork party tall maet | MÆT

Pork Risotto

Gris, ris, grøntsager, m.m.

• Velegnet til sarte maver
• Glutenfri

39,95 kr.Tilføj til kurv

hundefoder med okse beef deli maet pets | MÆT

Beef Deli

Okse, grøntsager, m.m.

• Velegnet til aktive hunde
• Kornfri
• Glutenfri

39,95 kr.Tilføj til kurv

MÆT Hundefoder med laks

Salmon Risotto

Laks, ris, grøntsager, m.m.

• Velegnet til aktive hunde
• Glutenfri

39,95 kr.Tilføj til kurv

Bestil vores prøvepakke eller få faste leveringer på abonnement

Få MÆTs hundemad af de bedste råvarer – leveret lige til døren. Slip for besværet ved at købe og hente hundemad. Vi gør det nemt at være hundeejer, og din hund vil elske dig for det.

Ligesom vores friske hundemad er alle vores hundesnacks i prøvepakken og hundemåltidskassen lavet af naturlige ingredienser og af de bedste råvarer, så du ved siden af vores friske hundemad kan belønne din hund med god samvittighed.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores hundesnacks, og hvilke positive egenskaber de har for din hund? Klik her.

Hvad er frisk hundemad?

vådfoder til hunde MÆT Pets

MÆT’s friske hundemad er et mere naturligt måltid, lavet af rigtigt kød og sunde grøntsager fra nordiske gårde. Ingredienserne er blevet tilberedt mildt, så vi bevarer flest mulige næringsstoffer, øger madens optagelighed til hele 86% og eliminerer risikoen for bakterier.

Opskrifterne er skabt af vores hundeernæringsekspert, så din hund får, hvad den har brug for.

✅ Rene råvarer af høj kvalitet
✅ Et sundere alternativ til tør- og vådfoder
✅ Nemmere at optage end traditionelt foder
✅ Sunde vitaminer og mineraler
✅ Ingen konserveringsmidler

Bestil MÆT

En MÆT hund er en glad hund ❤️

Se alle vores Trustpilot anmeldelser.

Din hund har brug for en komplet diæt

frisk-hundemad-schaefer

Hunde har også brug for sund og varieret mad. Et komplet måltid, som består af den ultimative kombination af de bedste råvarer. Det er præcis, hvad MÆT’s friske hundemad er.

Vi har både glutenfri og kornfri opskrifter, og de indeholder ingen konserveringsmidler eller farve- og smagsstoffer. Hos MÆT laver vi rene måltider af sunde råvarer, så du kan fodre din hund med god samvittighed.

Råvarerne suppleres med særligt udvalgte vitaminer og mineraler, så din hund får et komplet måltid med alle de næringsstoffer, den har brug for.

Bestil MÆT

Oplev fordelene ved frisk hundemad

MÆT et moderne vådfoder hund
MÆT Chicken Risotto med kylling, gulerødder, ærter, æg og ris. Vi laver også måltider uden ris.

Rene og friske ingredienser betyder, at din hund får et lækkert og sundt måltid – hver dag!

Her er nogle af de forbedringer, som vores firbenede kunder har oplevet, efter de skiftede til frisk hundemad:

✅ En bedre fordøjelse
✅ Mere ensartet og mindre afføring
✅ Et mere balanceret energiniveau
✅ Flottere pels
✅ Sundere hud

Bestil MÆT

Hundefoder med kylling

Hundefoder med kylling er en sund kilde til protein. Udover en fantastisk smags- og lugteoplevelser for din hund, så er kylling også yderst fedtfattigt, hvilket gavner særligt aktive hunde og de, der skal passe særligt på vægten. Vores Chicken Risotto er derudover særlig god som skånekost.

Hundefoder med svin

Hundefoder med svinekød er godt til de hunde, der har svært ved at tåle de traditionelle proteinkilder. Svinekød er særligt velegnet til hunde med tør hud og pels. Denne proteinkilde er særlig god for de hunde, der har behov for ekstra energi, som f.eks. jagthunde eller aktive hunde, der skal tage lidt på.

Hundefoder med okse

Hundefoder med oksekød har et højt proteinindhold, lavt fedtindhold og er glutenfrit. Hundefoder med oksekød er velegnet til voksne hunde og er også et godt valg til hunde med følsom mave. Oksekød giver din hund protein af høj kvalitet og essentielle fedtsyrer.

Hundefoder med laks

Hundefoder med laks bidrager med vigtige vitaminer og fedtsyrer, som din hund har brug for på en daglig basis. Laks indeholder en masse D-vitaminer og omega 3. Hundefoder med laks er en rigtig god løsning til hunde, der ofte har tør pels eller hud eller deciderede hudproblemer.

Ved du ikke, hvad du skal vælge?

Bestil en prøvepakke, så din hund kan smage alle varianterne af den friske hundemad.

Bestil prøvepakke

Kosttilskud til hunde

VitaPetz’ produkter er udviklet efter naturlige og holististiske principper, hvor der tages udgangspunkt i hunden som helhed. Alle produkter er sammensat ud fra seneste studier og viden, med en holistisk tilgang kombineret med VitaPetz’ store passion – korrekt og artstilpasset ernæring til hunde.

Urter har været anvendt i årtusinder, og derved langt før eksistensen af den vestlige medicin. Urter er en naturlig tilgang til et bedre velbefindende, og de støtter kroppen som naturen har tiltænkt det.

MÆT Måltidskasse – få en nemmere hverdag

frisk hundemad levering

Livet som hundeforælder er travlt, lad os gøre det nemmere for dig. 

Med en MÆT Hundemåltidskasse kan du abonnere på din hunds livretter og få dem leveret direkte til døren. 

Vi klarer alt det praktiske. Så skal du ikke holde øje med, hvornår du løber tør for hundemad, og du slipper for at slæbe det hjem på indkøbsturen. 

✅ Du får mere tid til din hund
✅ Din hund får god og sund mad hver dag
✅ Fleksibelt abonnement uden binding

Bestil måltidskasse

Køb i udvalgte butikker

Foretrækker du at købe MÆT i en butik? Du kan finde vores produkter hos udvalgte forhandlere.

Se forhandlere

Spørgsmål og svar

Hvad er MÆT frisk hundemad?

MÆT’s friske hundemad er en mere naturlig slags hundemad, lavet af rigtigt kød og grøntsager fra nordiske gårde. Ingredienserne er blevet tilberedt mildt, så de er nemmere for hunden at optage. Maden indeholder ingen konserveringsmidler, farve- eller smagsstoffer.

MÆT fås i ruller á 500g, der opbevares på køl og er klar til servering.

Læs mere om frisk hundemad her.

Hvor kan jeg købe MÆT?

Du kan købe produkterne enkeltvis her eller bestille en måltidskasse med produkterne. Du kan også købe hos vores forhandlere.

Kan hvalpe spise MÆT frisk hundemad?

Ja. Hvalpe har dog nogle særlige behov i deres kost, så du bør supplere MÆT med et kosttilskud.

Din hvalp kan spise MÆT Deli-måltider, fra den er 4 uger gammel, da disse måltider er ekstra bløde og nemme at tygge. Når din hvalp er 8 uger gammel, kan den også spise MÆT Risotto-måltider.

Hvad er forskellen på Deli og Risotto?

MÆT Deli-måltider består af hele 80% kød, suppleret med sunde grøntsager. Der er ingen korn eller gluten i disse måltider.

MÆT Risotto-måltider består af kød, ris og grøntsager. Måltidet er glutenfrit. Ris er godt til at skabe en sund balance i hundes mave- og tarmsystem.

Hvor ser jeg næringsindhold?

Frisk hundemad fra MÆT indeholder råvarernes naturlige næringsstoffer, og vi tilføjer kun ekstra vitaminer og mineraler, så din hund sikres et komplet måltid.

Du kan finde næringsindholdet, såsom protein, fedt og vitaminindhold på de individuelle produktsider, bare klik på de enkelte produkter her.

Dyk ned i vores hunde-univers

Når det gælder om at forstå og forbedre din hunds kost og sundhed, er det vigtigt at have adgang til pålidelig og informativ viden. Vores sektion om Bedste Hundefoder indeholder dybdegående artikler, der giver indblik i, hvordan du kan vælge det mest ernæringsrige foder til din hund. For ejere af aktive hunde, har vi en specifik samling af artikler under bedste hundefoder til aktive hunde, som udforsker, hvilke typer foder der bedst understøtter deres energikrævende livsstil.

For de hunde, der har brug for en mere skånsom kost, tilbyder vi indsigtsfulde artikler om skånekost til hunde, som kan hjælpe med at forvalte følsomme maver eller allergier. Vi har også en sektion dedikeret til slankefoder, hvor du kan lære, hvordan du hjælper din hund med at opnå og vedligeholde en sund vægt.

Det er ikke kun fysisk sundhed, der tæller. Vores artikler om mental aktivering af hunde giver tips til, hvordan du kan holde din hunds sind stimuleret og engageret. For hunde, der ikke tåler korn, har vi en række artikler om kornfrit hundefoder, som udforsker alternativer, der er skånsomme for maven og rig på næringsstoffer. Endelig, for at støtte de yngste hvalpe, tilbyder vi omfattende ressourcer om hvalpefoder, der sikrer, at de får den bedst mulige ernæringsmæssige start på livet.

Dyk ned i vores hunde-univers, og bliv klogere på, hvordan du kan optimere din hunds sundhed og velvære!

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.