MÆT Hundemåltidskasse

Hvis vores hunde kunne vælge deres mad, ville de vælge noget med masser af smag og lugt.

MÆT’s friske hundemad giver din hund en fantastisk smags- og lugtoplevelse, så selv de kræsne hunde får lyst til at spise. Så snart pakken kommer ind af døren, vil din hund kunne dufte de lækre ingredienser i den friske hundemad fra MÆT.

Prøv en hundemåltidskasse med 4 pølser + 1 snackpose for 149,-  uden binding.
Dernæst modtager du og doggo en levering når det passer jer.

Prøv MÆT

FRISK HUNDEMAD ER BEDST

Nordiske råvarer

Friskt kød og grønt

Fyldt med vitaminer

Frisk hundemad varianten Pork Risotto

Single protein

Høj fordøjelighed

Ingen konserveringsmidler

Vores friske hundemad

MÆTs friske hundemad er lavet på nøje udvalgte råvarer, som vi kombinerer for at kunne tilbyde din hund et komplet måltid med de sundeste næringsstoffer, lækker smag og god energi.

Bestil en prøvepakke og test vores friske hundemad derhjemme.

Bestil prøvepakke

En MÆT hund er en glad hund

Læs alle vores Trustpilot anmeldelser.

Hvilket MÆT hundefoder skal jeg vælge?

Risotto - Hundemad med sunde kulhydrater

I risotto opskriften blander vi lækkert kød med sunde grøntsager og ris, så din hund får et afbalanceret og naturligt måltid.

Risotto måltiderne med kylling og svin indeholder 59% kød og de fiberrige ris sørger for at holde maven i balance, hvis din hund har tendens til dårlig mave.

Særligt Risotto opskriften giver masser af energi og er særlig god til sarte maver, hunde med allergi og/eller kræsne hunde. 

Bestil MÆT
De to risotto varianter af frisk hundemad
Kornfrit og glutenfri hundemad. MÆT Chicken & Pork Deli

Deli - Et premium måltid med masser af kød

Vores Deli opskrifter med kylling og svin indeholder 80% kød og vitaminrig spinat og tang for at sikre en afbalanceret diæt. 

Deli er vores kornfrie hundemad, der er særligt god til hunde, der skal passe på vægten, da den har en lav fedtprocent. 

Leder du efter glutenfrit hundefoder uden korn og med meget kød i, så er vores Deli produkter det perfekte valg til din hund.

Bestil MÆT

En smagseksplosion uden lige

GLUTENFRI,
INGEN KONSERVERINGSMIDLER
ELLER FARVERSTOFFER

Din hund har brug for en komplet diæt

Hunde har også brug for sund og varieret mad. Et komplet måltid, som består af den ultimative kombination af udvalgte råvarer. Det er præcis, hvad MÆT’s friske hundemad er.

Vores opskrifter er glutenfri og har ingen konserveringsmidler eller farvestoffer.
MÆT er rene måltider lavet af sunde råvarer, så din hund får, hvad den har brug for.

Bestil MÆT
MÆT frisk hundemad varianter
MÆT et moderne Vådfoder hund
MÆT Chicken Risotto med kylling, gulerødder, ærter, æg og ris. Vi laver også måltider uden ris.

Hvad ville din hund selv vælge?

Rene ingredienser betyder at din hund et lækkert og sundt måltid, hver dag! Se frem til en…

Glad og sund hund med et
✅ Balanceret energiniveau,

Bedre fordøjelse og mere ensartet afføring

Din hund vil takke dig.

Bestil MÆT

En sundere og nemmere hverdag med frisk hundemad

Som hundeejer vil du det bedste for din hund – det vil vi også. Alle hunde fortjener et langt og sundt liv, og derfor er det enormt vigtigt, hvad de får at spise.

Du kan føle dig tryg ved, at din hund får de nødvendige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner. Læg bekymringerne væk og få mere tid til en masse dejlige oplevelser med din bedste firbenede ven ❤️

Bestil MÆT
Albus og Mette

Spørgsmål og svar

Hvad er det bedste hundemad for min hund?

Generelt gælder det at det bedste hundefoder er lavet af rene og let forarbejdede råvarer uden fyldstoffer.

Oplever du at din hund ofte har mave- eller tarmproblemer, så kan det skyldes kosten. Ligeledes kan det skyldes en forkert kost, hvis din hunds pels og hud ser glansløs eller irriteret ud. Også dårlig ånde kan skyldes en dårlig kost.

Konsultér gerne en dyrlæge, så din hund kan få en faglig vurdering. Udslæt, maveproblemer m.m. kan også skyldes diverse allergier, og derfor er det altid godt, hvis du søger råd og vejledning hos dyrlægen.

Hvorfor frisk hundemad?

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt ved sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer.

Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder. Hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad, så prøv frisk hundemad.

Kan hvalpe spise MÆT frisk hundemad?

Ja. Hvalpe har dog nogle særlige behov i deres kost, så du skal supplere med nogle tilskud. Når du giver din hvalp MÆT, anbefaler vi at tilsætte A38 som kalciumtilskud og æg som fosfor-tilskud.

Når din hvalp er 4 uger gammel, kan den begynde at spise MÆT Deli-måltider (Pork Deli eller Chicken Deli) – disse måltider er bløde og derfor nemme at tygge. Din hvalp kan spise MÆT Risotto-måltider (Chicken Feast Risotto eller Pork Party Risotto), fra den er 8 uger gammel.

Hvordan finder jeg næringsindhold?

Frisk hundemad fra MÆT indeholder råvarernes naturlige næringsstoffer, og vi tilføjer kun ekstra vitaminer og mineraler, så din hund sikres et komplet måltid.

Du kan finde næringsindholdet, såsom protein, fedt og vitaminindhold på produktsiderne. Se alle vores friske hundemåltider her.

Køb MÆT på flere måder

Få MÆTs hundemad af de bedste råvarer leveret lige til døren eller køb i en butik nær dig. Vi gør det nemt at være hundeejer og din hund vil elske dig for det.

Luk
Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Valuta