Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål omkring MÆT: Frisk hundemad

Hvad er frisk hundemad?

MÆT laver friskt, let tilberedt hundemad til din hund, fordi det er den bedste form for næring, du kan give din hund. Vores friske hundemad er et komplet måltid bestående af både kød, grøntsager, ris (risottomåltiderne), vitaminer, mineraler og fibre, som er blevet let tilberedt for at optimere hundens fordøjelse af maden.

Vores friske hundemad skal opbevares på køl for at holdes friskt, men det kan også fryses hvis nødvendigt. Fordi MÆTs friske hundemad ikke indeholder hverken tilsætnings-, smags- eller farvestoffer, så får din hund et fuldstændig rent måltidsprodukt, som er sundt og letoptageligt.

I modsætning til tørfoder som har en optagelighed på blot 50%, så har frisk hundemad en optagelighed på hele 86%, fordi det netop er sunde råvarer, der er let tilberedt.

Læs mere om frisk hundemad
Prøv vores friske hundemad

hvad er der i mæt’s friske hundemad?

En dygtig hundeernæringsekspert har udviklet alle opskrifterne på vores friske hundemad. Hun har taget nøje højde for hundens primære ernæringsbehov, de bedste råvarer og fordelingen af proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, så din hund får den bedste kombination af ingredienser.

Alle vores råvarer kommer fra nordiske gårde, og er af høj kvalitet ligesom man finder dem i supermarkeder.
Der er overhovedet ingen tilsætningsstoffer i vores friske hundemad, så vi kan sikre, at vores hunde kun får rene måltider med masser af saft og kraft fra naturens side.

Læs mere om hvilke ingredienser, der er vigtige i hundemad

Hvordan laver man frisk hundemad?

Vores sunde hundemad er lavet med friske råvarer fra nordiske gårde. Der er kæret om opskrifterne, så de indeholder alle de proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, vores hunde har brug for.

Når alle de friske råvarer ankommer til vores køkken fra de nordiske gårde, bliver de tilberedt og pakket i deres pølse-indpakning for derefter at blive svagt dampkogt. Denne tilberedning af råvarerne gør, at optageligheden af alle næringsstofferne bliver så høj (86%).

MÆT’s friske hundemad indeholder overhovedet ingen tilsætningsstoffer, og måltiderne har derfor en holdbarhed på max 3 mdr på køl (+5 grader). Når måltidet først er blevet åbnet kan det holde sig 3-4 dage i køleskabet.

Læs mere om hvordan vi laver frisk hundemad

hvorfor laver i frisk hundemad?

Årsagen til, at vi laver frisk hundemad er simpelt hen fordi, at konceptet “frisk hundemad” ikke fandtes i Danmark og vi manglede selv sund og nærende hundemad til vores egen hund, Lenni.

Som mange andre hunde, så kan Lenni ikke tåle processeret tørfoder, der er drænet for vand og fyldt med tilsætningsstoffer. Da vi boede i udlandet var det intet problem at finde frisk hundemad med sunde råvarer, men da vi kom tilbage til Danmark, så kunne vi ikke finde frisk hundemad nogle steder.

Derfor har vi valgt at bringe frisk hundemad til Danmark, så flere hunde som Lenni har muligheden for at få et sundt og nærende måltid mad hver eneste dag med alle de næringsstoffer, de har brug for.

Læs mere om hvorfor vi startede MÆT

Hvor meget frisk hundemad skal min hund have?

Der er en tabel på hver produktside, hvor du kan se, hvor meget frisk hundemad din hund dagligt skal have afhængig af dens vægt.

Man kan dog altid tage udgangspunkt i, at hvis din hund bliver fuldfodret med vores lækre Risotto-måltider, så skal den dagligt have, hvad der svarer til 2,5% af dens kropsvægt fordelt på de antal måltider, den får om dagen.
Hvis den derimod bliver fuldfodret med vores sunde Deli-måltider, så skal den dagligt have 3% af dens kropsvægt fordelt på dagens måltider.

I tilfælde af, at man ønsker at kombinere frisk hundemad med en anden form for hundefoder, så skal man nøjes med at fodre sin hund med ca. 50-65% af den anbefalede daglige dosis afhængig af din hunds aktivitet, motion og snacks.

Læs hvordan du kommer i gang med at fodre frisk hundemad

Kan min hundehvalp spise mæt

Ja, det kan den sagtens. E hvalp skal ca. have 10% mere end en fuldvoksen hund med samme vægt. Du kan finde fodervejledning på alle produktsiderne og læse mere om hvalpefodring her.

Kan min senior hund spise MÆT?

Ja, MÆT er et komplet måltid, men man skal selvfølgelig huske at tilføje de tilskud den aldrende hund har behov for.

Er Mæt råt / BARF?

MÆT bliver let tilberedt, da vores hunde herved kan optage hele 86% af maden og alle bakterier elimineres ved tilberedningen. Høj kvalitet BARF med kød og grønt er også godt – og meget bedre en tørfoder, men MÆT er et komplet måltid, der er klar til servering med alle de næringsstoffer din hund har behov for. Du tager bare pølserne ud af køleskabet og fodre din hund. Læs mere om vores friske hundemad .

hvor kan man købe MÆT?

Du kan købe MÆT i udvalgte butikker, find dem her. Du kan også bestille vores produkter her på sitet med levering hjem til eller afhentning på vores kontor.

HVordan skifter man til MÆT Frisk hundemad?

Det er intet problem at skifte over fra andet hundemad og til vores. Du kan enten lave en glidende overgang hvor du giver lidt mere og lidt mere MÆT for hver dag og samtidig giver mindre og mindre af det andet. Læs hvordan du nemt kan skifte til frisk hundemad her

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

MÆT

hundemad af de bedste råvarer, leveret direkte til din dør