Frisk kattemad

Vi bruger friske ingredienser, opvarmer dem mildt og opbevarer dem i køleskabet indtil spisning

Alle vores friske kattemåltider

MÆTs friske kattemad er lavet på nøje udvalgte råvarer, som vi kombinerer for at kunne tilbyde din kat et komplet måltid med de sundeste næringsstoffer, lækker smag og god energi.

[konte_product_grid limit=”” columns=”3″ category=”kattemad”][/konte_product_grid]

Velvære baseret på forskning

Hos MÆT mener vi, at kæledyr fortjener ægte, frisk mad, der gør en forskel i deres liv. Det er derfor, vi laver vores foder til kæledyr udelukkende ved at bruge friske, rene ingredienser af høj kvalitet. Alle disse ingredienser af høj kvalitet betyder sundere, lækrere frisk mad, som katte ikke kan modstå!

Lækre tørrede kattesnacks

De naturlige og rene nordiske råvarer er ristet i ovnen, til de når en sprød og lækker konsistens. Helt uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer

[konte_product_grid limit=”” columns=”5″ category=”kattesnacks-og-godbidder”][/konte_product_grid]

Kattelegetøj til aktivering af din kat

MÆTs kattelegetøj kan bruges i kombination med vores friske kattemad og naturlige snacks til at give din kat en aktiv og udfordrende dag

[konte_product_grid limit=”” columns=”5″ category=”kattelegetoej”][/konte_product_grid]

MÆT Frisk kattefoder

Noget af det vigtigste for os kæledyrsforældre er at sikre, at vores pelsede venner har god mad at spise. Mens tørfoder og vådfoder har været hovedaktørerne i kattefoderarenaen i et stykke tid, har et nyt segment af industrien taget fart i løbet af de sidste par år: Frisk kattefoder.


Katteejere har nu en valgmulighed når der kommer til frisk kattemad og endda let tilgængelige i dagligvarebutikker, dyrebutikker eller via online-abonnement. De friske fødevarer kan prale af let fordøjelighed, lækker smag og sundhedsmæssige fordele, der ikke findes i traditionelt kattefoder. Men hvor sande er disse påstande? Og hvad adskiller frisk kattefoder fra vådfoder?

MÆT Pate Pate kattemad

MÆT Pate Pate er et højkvalitets og velsmagende frisk kattefoder. Maden er rig på gode omega-3-fedtsyrer, der understøtter pels og leds velvære. MÆTs friske kattemad er velegnet til hverdagsfodring.

 

Vælg et fuldfoder

Rå kød alene er ikke nok til at dække behovet for f.eks. alle vitaminer og mineraler. En kat, der spiser ensidigt udsat kød eller fisk, udvikler let mangler, der truer kæledyrets sundhed.

Hvad er frisk kattefoder?

Det der gør frisk kattefoder friskt er først og fremmest brugen af rene råvarer der er mindre forarbejdede, end traditionelt kattefoder, fx ved at bruge rigtigt kød frem for kødmel. Derudover bruger der heller ikke konserveringsmidler og derfor skal maden på køl som højkvalitets menneskemad.

Vi ved alle, at katte er kræsne væsner, så en af de største fordele ved frisk kattefoder er, at det måske er mere tiltalende for din kat end alternativerne. Nogle katte foretrækker måske konsistensen og smagen af friske fødevarer i modsætning til konserves o indholdet af frisk mad er lettere at fordøje.

[konte_empty_space height=”60px”]
MÆT et moderne vådfoder hund
MÆT Chicken Risotto med kylling, gulerødder, ærter, æg og ris. Vi laver også måltider uden ris.
Katte fortjener frisk kattemad og kattefoder

Hvad ville din kat selv vælge?

Hvis katte selv kunne vælge deres kattemad, ville de vælge noget med masser af smag og lugt. MÆT’s friske kattemad giver din kat en fantastisk smags- og lugtoplevelse.

Relevante artikler om kattemad

[konte_post_grid per_page=”8″ columns=”4″ gap=”40″ category=”kattefoder”]

Ofte stillede spørgsmål om kattemad

Er billig kattemad okay?

Ville du selv spise junk food hver dag? Sund kost er præventivt og sikrer at din kat får et sundt og godt, langt katteliv.

Det vigtigste ved kattemaden er brugen af højkvalitets, rene ingredienser. MÆT Frisk kattemad er lavet af lækre nordiske råvarer. MÆT Frisk kattemad indeholde en høj andel af kød og grøntsager og der er ikke tilsat kunstige tilsætningsstoffer.

Er kattemad tørfoder det bedste for min kat?

Kvalitet og høj kvalitets ingredienser er det vigtigste. Katte vil spise begge typer mad, så længe det indeholder den rigtige balance af protein, fedt, kulhydrater, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

Køb altid mad af høj kvalitet med den rigtige blanding af næringsstoffer. Læs mere om forskellene mellem tør og vådtoder til katte.

Hvad er det bedste kattemad?

Rene og uforarbejdet Ingredienser er en af de vigtigste elementer når du skal vælge vådfoder til din kat. Tjek ingredienserne i foderet. Kød og grøntsager bør stå først og din kat har ikke behov for ekstra tilsat sukker og fyldstoffer.

En sund kost sikrer at din kat er velernæret og har et dejligt lang katteliv. MÆT Frisk kattemad indeholde en høj andel af kød og grøntsager og der er ikke tilsat kunstige tilsætningsstoffer.

kattemad steriliseret – hvad er det bedste foder?

Steriliseret eller kastreret katte har en tendens til at blive overvægtige, da deres forbrænding nedsættes. Du bør derfor fodre sin kat med frisk eller vådfoder som et mindre kalorieindhold, men som stadig giver din kat den fulde mæthedsfølelse. Læs om MÆT Frisk kattemad

Er kornfrit kattefoder det bedste?

Overfølsomhed og følsom fordøjelse kan skyldes korn i foderet. Her er kattefoder uden korn er vejen frem. Et højt kød niveau, friske grøntsager, frugt og urter giver en fantastisk smagsoplevelsen Frisk og kornfrit kattefoder med et højt kødindhold indeholder få fyld og tilsætningsstoffer, der kan udløse allergi hos din kat. Læs om MÆT Frisk kattemad

 

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.