Frisk kattemad

Vi bruger friske ingredienser, opvarmer dem mildt og opbevarer dem i køleskabet indtil spisning

Alle vores friske kattemåltider

MÆTs friske kattemad er lavet på nøje udvalgte råvarer, som vi kombinerer for at kunne tilbyde din kat et komplet måltid med de sundeste næringsstoffer, lækker smag og god energi.

Alle vores friske kattemåltider

MÆTs friske kattemad er lavet på nøje udvalgte råvarer, som vi kombinerer for at kunne tilbyde din kat et komplet måltid med de sundeste næringsstoffer, lækker smag og god energi.

Velvære baseret på forskning

Hos MÆT mener vi, at kæledyr fortjener ægte, frisk mad, der gør en forskel i deres liv. Det er derfor, vi laver vores foder til kæledyr udelukkende ved at bruge friske, rene ingredienser af høj kvalitet. Alle disse ingredienser af høj kvalitet betyder sundere, lækrere frisk mad, som katte ikke kan modstå!

Lækre tørrede kattesnacks

De naturlige og rene nordiske råvarer ristes i ovnen til de når en sprød og lækker konsistens. Helt uden konserveringsmidler

Kattelegetøj til aktivering af din kat

MÆTs kattelegetøj kan bruges i kombination med vores friske kattemad og naturlige snacks til at give din kat en aktiv og udfordrende dag

Noget af det vigtigste for kæledyrsforældre er at sikre, at deres pelsede venner har god mad at spise. Mens tørfoder og vådfoder har været hovedaktørerne i kattefoderarenaen i et stykke tid, har et nyt segment af industrien taget fart i løbet af de sidste par år: Frisk kattefoder.

Katteejere har nu en valgmulighed når der kommer til frisk kattemad og endda let tilgængelige i dagligvarebutikker, dyrebutikker eller via online-abonnement. De friske fødevarer kan prale af let fordøjelighed, lækker smag og sundhedsmæssige fordele, der ikke findes i traditionelt kattefoder. Men hvor sande er disse påstande? Og hvad adskiller frisk kattefoder fra vådfoder?

Hvad er frisk kattefoder?

Det der gør frisk kattefoder friskt er først og fremmest brugen af rene råvarer der er mindre forarbejdede, end traditionelt kattefoder, fx ved at bruge rigtigt kød frem for kødmel. Derudover bruger der heller ikke konserveringsmidler og derfor skal maden på køl som højkvalitets menneskemad.

Vi ved alle, at katte er kræsne væsner, så en af de største fordele ved frisk kattefoder er, at det måske er mere tiltalende for din kat end alternativerne. Nogle katte foretrækker måske konsistensen og smagen af friske fødevarer i modsætning til konserves o indholdet af frisk mad er lettere at fordøje.

Vælg et fuldfoder

Rå kød alene er ikke nok til at dække behovet for f.eks. alle vitaminer og mineraler. En kat, der spiser ensidigt udsat kød eller fisk, udvikler let mangler, der truer kæledyrets sundhed.

MÆT Frisk kattefoder

MÆT Pate Pate er et højkvalitets og velsmagende frisk kattefoder. Maden er rig på gode omega-3-fedtsyrer, der understøtter pels og leds velvære. MÆTs friske kattemad er velegnet til hverdagsfodring.

Luk
Luk
Log ind
Luk
Vogn (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.betalingsmiddel