Hundemad med kvalitets grøntsager - MÆT

De bedste grøntsager til hunde

Det er en god idé at supplere din hunds kost med frugter og grøntsager, men hund har brug for en særlig kost, og ikke alle menneskelige fødevarer er gode for dem. Men nogle kan forbedre et dyrs helbred og visse funktioner i dens fysik.

En nærende og afbalanceret diæt har enorm betydning for hunde. En afbalanceret diæt kan give din hund et sundere hundeliv og forøget levetid. Denne artikel indeholder en liste over de bedste frugter og grøntsager til hunde. Find ud af, hvad de er, og hvor gavnlige de kan være for din hund. Gå ikke glip af denne viden.

Artiklen er skrevet af en dyrlæge med ekspertise inden for hundeernæring, og kilder kan findes nederst på siden.

Gode grøntsager til hunde

Gulerødder

Gulerødder kan gives i både kogt og rå form. Det er vigtigt at man skærer guleroden ud i mundrette portioner til sin hund. Det forhindrer hunden i at blive kvalt – især små hunde. Gulerødder har et højt indhold af fibre og vitamin A12, og er særligt godt at give til en hund med mave-tarmproblemer. Derudover indeholder gulerødder pektin, der kan hjælpe med at sænke kolesterolniveauet.

Ærter

Hunde kan godt spise ærter, da de indeholder mange vitaminer såsom A, B, C og K. Ærter er en fremragende kilde til både protein og kostfibre. De er rige på næringsstoffer som mangan, thiamin og folat. Ærter er søde, og er derfor en fremragende godbid eller topping til et måltid mad til din hund.

Blomkål

Blomkål er sundt for hunde, og det er en sund kilde til fiber og er rig på vitamin K, C, calcium og kalium. Blomkål understøtter mange sundhedsfunktioner såsom hundens syn, muskler og immunforsvarets funktion. Denne grøntsag er også afgørende for at opretholde hundens tyktarmssundhed og reducere tarmrelaterede problemer.

Spinat

Spinat indeholder store mængder vitaminer såsom A, B, C og K. Derudover indeholder spinat også jern, antioxidanter og fibre. Hunde har godt af små mængder spinat.

Kartofler

Kogte eller bagte kartofler er bedst til hunde, da rå kartofler indeholder en forbindelse kaldet solanin, som er giftig for nogle hunde. Kartofler er en god kilde til kulhydrater, men det skal altid gives i en minimal mængde.

Tang

Tang har mange gode næringsstoffer og indeholder meget få kalorier. Det er også fyldt med fiber, og understøtter fordøjelses-sensitivitet ved hunde. Derudover er tang rig på antioxidantegenskaber, vitamin A, B, C og E, og mineraler såsom jern, magnesium, calcium og fosfor.

Frugt og grøntsager din hunde ikke må få

Det kan være svært som familie ikke at “forkæle” sit firbenede familiemedlem Hunde betragtes som de bedste ledsagere for vores familie; at fodre dem noget mad kan være skadeligt. Hunde kan ikke spise fedtet eller fedtet mad; de kan få diarré. Følgende er de giftige fødevarer til hunde.

  • Avocado (indeholder persin, som er giftigt fordi det påvirker hundens mælkekirtler og hjerte).
  • Chokolade (indeholder teobromin, som er farligt, fordi det påvirker flere dele af kroppen, såsom nervesystemet, vejrtrækningen og urinorganerne).
  • Druer og rosiner (kan forårsage akut nyresvigt ved nogle hu
  • Nødder (indeholder et højt indhold af svampesporer, er ofte meget salte og kan sætte sig fast i halsen. Derudover indeholder særligt macadamia nødder et ukendt giftstof, der påvirker muskler, fordøjelsessystem og nervesystemet).
  • Svampe (mange svampearter er mindre egnede for hunde, og nogle er giftige).
  • Tulipaner, påskeliljer og blomsterløg (mange blomster og særligt løgplanter er giftige. Hvis din hund har gravet nysatte blomsterløg op, er det vigtigt at tale med dyrlægen for at finde ud af, om den pågældende art er giftig for dyr)
  • Rabarber og rabarberblade (indeholder oxalsyre, som i høje doser kan være dødeligt. bør ikke gives for ofte til hunden, da det hæmmer dannelsen af røde blodlegemer.

Hvad må hunde ikke få?

Find en længere liste over hvad hunde må og ikke må spise her

Sådan sikre du dig, at din hund får de næringsstoffer, den har brug for

For at sikre at din hund får ​​alle de næringsstoffer, den har brug for i løbet af en dag, skal du vælge en balanceret diæt, der indeholder en blanding af alle de nødvendige fødekilder, såsom proteiner, kulhydrater, vitaminer, mineraler og fedtstoffer. Tag altid hensyn til din hunds alderen og fysiologiske behov. Dette er ekstremt vigtigt for at din hund er glad og sund.

Hvad er vigtigt for en hunds helbred? Det afhænger helt af, hvilken type mad du vælger til din firbenede ven. Vær klog i at vælge måltidet til din hund for at holde ham glad og sund.

MÆT er sund hundemad fyldt med grøntsager

MÆT er hunde-måltider lavet med friskt kød og sunde grøntsager fra nordiske gårde, som opbevares på køl og er klar til servering. Alle opskrifterne er formuleret af vores hundeernæringsekspert, som har skabt velafballancerede og velsmagende opskrifter med alle de næringsstoffer vores elskede hunde har brug for.

Vi bruger friske ingredienser, opvarmer dem mildt og opbevarer dem i køleskabet, indtil spisning.

Se alle vores friske, let opvarmede hundemåltider

Skriv et svar

Luk
Luk
Log ind
Luk
Vogn (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.betalingsmiddel