Partnerskaber

Vi arbejder sammen med ambassadører, butikker, opdrættere og dyrlæger. Fælles for vores samarbejdspartnere er, at deres vigtigste værdier er kærlighed, kvalitet og professionalisme. Se hvem vi arbejder sammen med nedenfor og skriv endelig hvis du ønsker at samarbejde

Ambassadører

Hos MÆT er vi så heldige at have nogle skønne ambassadører, som tester vores produkter og er med til at sprede det gode budskab. Dem kan du møde lige her (i vilkårlig rækkefølge):

Krav for at være ambassadør hos os:

  • Du elsker frisk hundemad og vil aldrig gå tilbage til rent tørfoder eller barf. Ad!
  • Dine hunde-forældre er kanon gode til at tage billeder og film af dig, som vi må bruge i vores markedsføring.
  • Som ambassadør er du glad for frisk hundemad, derfor er du ikke “reklamehund” hos andre hundefoderselskaber

Hvad får du fra os: 

  • Du får rabat på vores lækre friske hundemad
  • Du får løbende tilsendt opgaver og hjælper os med at udbringe budskabet om sund hundemad
  • Du bliver featured på alle vores sociale medier og bliver lidt endnu mere en kendis.

Vi har ingen binding, og du/vi kan når som helst opsige vores samarbejde, hvis der det ikke fungerer optimalt.

Butikker

Find alle MÆT forhandlere her. Vi flere søger butikker, der ønsker at forhandle vores friske hundemad, skriv til os på [email protected] for at høre mere.

Opdrætter

MÆT er for den kvalitetsbevidste opdrætter, der ønsker at skabe den bedste start for sine hunde. Med MÆT er du nemlig sikker på, at dine hunde får den optimale kost.

Du vil opleve resultater allerede i løbet af de første 3 – 4 uger. I særdeleshed i forhold til dine hvalpes trivsel og generelle helbred. De særlige priser gør det muligt for alle opdrættere at vælge MÆT.

Vælg vores lækre hvalpepakker, der er oplagte, hvis du vil sikre, at dine hvalpe får den bedst mulige start på livet. Den start, der gør det muligt for dem at udvikle sig til sunde, raske og aktive hunde. Og vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Send en mail på [email protected] ring på 8980-5155. Så lover vi, at vi hjælper med at besvare dine spørgsmål samt træffe den rigtige beslutning. En MÆT hund er en glad hund.

Vi arbejder pt. sammen med:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dyrlæger

Vores friske hundemad er udviklet af en hunde-ernæringsekspert. Vi ønsker at samarbejde med progressive dyrlæger med interesse indenfor hunde-ernæring. Skriv til os på [email protected] for at høre mere.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.