Partnerskaber

Vi arbejder sammen med ambassadører, butikker, opdrættere og dyrlæger. Fælles for vores samarbejdspartnere er, at deres vigtigste værdier er kærlighed, kvalitet og professionalisme. Skriv endelig til os, hvis du ønsker at samarbejde.

Ambassadører

Hos MÆT er vi så heldige at have nogle skønne ambassadører, som tester vores produkter og er med til at sprede det gode budskab om MÆT.

Krav for at være ambassadør hos os:

  • Du er hundeforælder, ikke hundeejer. Du bruger al din fritid med din hund og tager så mange billeder af din hund, at den har sin egen Instagram. Du nyder at støtte små virksomheder med nordisk produktion. Og du elsker MÆT’s friske hundemad.
  • Som MÆT ambassadør er du ikke “reklamehund” hos andre hundefoderselskaber.
  • Du tager kanon gode billeder og video, som vi må bruge i vores markedsføring.
  • Du har et højt antal følgere, som du kan sprede ordet om MÆT til.

Hvad får du fra os: 

  • Du får en eksklusiv rabatordning på vores lækre friske hundemad
  • Du får løbende tilsendt opgaver og hjælper os med at udbringe budskabet om sund hundemad
  • Du bliver featured på alle vores sociale medier og bliver en lidt større kendis.

Vi har ingen binding, og du/vi kan når som helst opsige vores samarbejde, hvis det ikke fungerer optimalt.

Butikker

Find alle MÆT forhandlere her. Vi søger flere butikker, der ønsker at forhandle vores friske hundemad – skriv til os på [email protected] for at høre mere.

Kontakt os her:

Opdrætter

MÆT er for den kvalitetsbevidste opdrætter, der ønsker at skabe den bedste start for sine hunde. Med MÆT er du nemlig sikker på, at dine hunde får den optimale kost.

Du vil opleve resultater allerede i løbet af de første 3 – 4 uger. I særdeleshed i forhold til dine hvalpes trivsel og generelle helbred. De særlige priser gør det muligt for alle opdrættere at vælge MÆT.

Vælg vores lækre hvalpepakker, der er oplagte, hvis du vil sikre, at dine hvalpe får den bedst mulige start på livet. Den start, der gør det muligt for dem at udvikle sig til sunde, raske og aktive hunde. Og vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Send en mail på [email protected] eller ring på 8980 5155. Så lover vi, at vi hjælper med at besvare dine spørgsmål samt træffe den rigtige beslutning. En MÆT hund er en glad hund.

Vi arbejder pt. sammen med:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dyrlæger

Vores friske hundemad er udviklet af en hunde-ernæringsekspert. Vi ønsker at samarbejde med progressive dyrlæger med interesse indenfor hunde-ernæring. Skriv til os på [email protected] for at høre mere.

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.