Hvad er frisk hundemad?

Vores hunde har brug for en sund kost

Hvad giver du din hund at spise?

Vi siger nej tak til dårlig hundemad og introducerer i stedet MÆTs friske hundemad med sunde og nærende ingredienser.

Vi er hundeforældre med en passion for sundhed. Sammen med en ernæringsekspert har vi udviklet frisk hundemad. Hvis vores egen Lenni har bedre af frisk hundemad, så kan han ikke være den eneste.

Din hund har brug for en sund kost

Hunde har også brug for en varieret og sund kost. Et komplet måltid. Og det er lige nøjagtig, hvad MÆTs friske hundemad er. Den ultimative kombination af nøje udvalgte råvarer, som er fyldt med proteiner og sunde vitaminer, mineraler og fibre.

Vores friske hundemad
Tør vs. Frisk, let opvarmet hundefoder - MÆT

Frisk mad er sundest

Og din hund vil elske dig

Nordiske råvarer

MÆTs friske hundemad består af friske nordiske råvarer i høj kvalitet – både kød og grøntsager. Maden bliver let opvarmet for at optimere optageligheden og eliminere risikoen for bakterier.

Balanceret måltid

Sammen med hundeernæringseksperter har vi kreeret måltider med nøje udvalgte ingredienser, så din hund får de bedste proteinkilder, kulhydrater og fibre i sin daglige kost.

Ingen konserveringsmidler

MÆTs friske hundemad indeholder ingen kunstige konserveringsmidler, farve- eller smagsstoffer, så du kan fodre din hund med god samvittighed.

Fordelene ved frisk hundemad

Der er rigtig mange fordele for din hund, når du skifter dit nuværende foder ud med frisk hundemad.

DSC05619-9

🍗 RIG SANSEOPLEVELSE

Frisk hundemad er et velsmagende måltid med en lækker smags- og lugteoplevelse. De sunde og kvalitetssikrede ingredienser giver din hund et lækkert og velduftende måltid, som samtidigt er mildt for den menneskelige næse.   

💩 BEDRE FORDØJELSE

Frisk hundemad har grundet de friske råvarer og naturligt høje vandindhold en høj optagelighed på hele 86%, hvilket er langt højere end traditionelt tørfoder på kun 50%. Den høje optagelighed bidrager til en bedre fordøjelse, så du kan spare på hundeaffaldsposerne.

🐶 BEDRE ENERGINIVEAU

Med frisk hundemad kan du vinke farvel til den dovne hund. Den nøje udregnede kombination af proteiner, vitaminer, mineraler og fibre giver din hund et stabilt blodsukker og bedre energiniveau.

Sådan laver vi frisk hundemad

1️⃣ På baggrund af evidensbaseret forskning. Sammen med hundeernæringseksperter har vi udviklet velafbalancerede opskrifter, der har den sammensætning af protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler, som en sund hund har brug for.

2️⃣ Alle vores ingredienser er nøje udvalgte fra nordiske gårde, da vi mener, at vores firbenede familiemedlemmer kun fortjener det bedste.

3️⃣ Ved mild opvarmning eliminerer vi risikoen for bakterier og sikrer en høj optagelighed, mens råvarerne beholder deres naturlige næringsstoffer.

4️⃣ Vi supplerer råvarer med ekstra zink, jern, kaliumchlorid, kobber, mangan, selen, calcium, vitamin E, vitamin B2, vitamin A, vitamin B1 og folinsyre, så vores hunde får et komplet måltid med alle de næringsstoffer, de behøver.

Vores friske hundemad
maet chicken

Der er stor forskel på hundemad!

Hvad har vores hunde brug for at holde sig sunde og raske? Det kan være svært at navigere rundt i som hundeejer. Hvilket foder giver den bedste ernæring?

15801488 dry dog food on white background

Tørfoder

Tørfoder/kibble er pellets med et højt proteinindhold og lavt vandindhold, hvilket gør det svært for din hund at fordøje det. Det er en kedelige smags- og sanseoplevelse.

👎 Processeret med tilsætningstoffer
👎 Lang holdbarhed ved stuetemp.
👎 Måneder åbnet ved korrekt håndtering
👎 Animalske biprodukter
👎 3-12% væske
👎 Høj på kalorier
👎 Kedelig smagsoplevelse
✅ Billigt

special dog pate junior with chicken rice 400g dog wet food

Vådfoder

Vådfoder har et højere væskeindhold, men kan være fyldt med tilsætningsstoffer og har ofte en mangel på kulhydrater, vitaminer og mineraler i form af gode grøntsager.

👎 Kogt med tilsætningstoffer
👎 Lang holdbarhed ved stuetemp.
👎 3-4 dage åbnet
👎 Animalske biprodukter
👎 Kunstigt tilsat vand (84%)
👎 Høj på kalorier
👎 Kedelig smagsoplevelse
✅  Medium pris

maet barf raw meat

Råt (barf)

Råt hundemad består primært af kød og ben, men kan også indeholde grønt. Råfodring har en øget risiko for bakterier, såsom salmonella, som kan gå ud over din hunds helbred.

✅ Råt
✅ Flere måneder i fryseren
✅ Flere måneder i fryseren
✅ Rigtige ingredienser
✅ Naturligt højt væskeindhold
✅ Naturlig mængde kalorier
✅ Lækker smagsoplevelse
✅ Premium
👎 Skal tøes op
👎 Risiko for bakterier

pork party plate maet

Frisk hundemad

MÆTs friske hundemad er den ultimative kombination af nøje udvalgte råvarer, som er fyldt med proteiner og sunde vitaminer, mineraler og fibre.

✅ Høj kvalitet og let tilberedt
✅ Uåbnet 3 md på køl
✅ Åbnet 3-4 dage, som alm. pålæg
✅ Rigtige ingredienser
✅ Naturligt højt væskeindhold
✅ Naturlig mængde kalorier
✅ Lækker smagsoplevelse
✅ Premium
✅ Klar til servering
✅ Ingen risiko for farlige bakterier
✅ Dagens vitaminer og mineraler

Bestil frisk mad

Helt ærligt - ville du spise din hunds mad mad?

Vi kender alle det klassiske, kedelige tørfoder, som vi får at vide er det bedste for vores hunde – men som kun har en optagelighed på få procent.

Hvad nu hvis der var et alternativ? Vi taler om sund og lækker mad, hvor kød og grøntsager skaber den optimale kombination af næring til din hund!

Du spiser ikke junkfood hver dag – så hvorfor gør din hund?

MEGET MERE MÆT, TAK!

Nom, nom! Nu spiser hele familien sundt 🐶

Vores måltider er lette at fordøje, mere nærende og selvfølgelig lækre. ‘Friskt’ er det, der adskiller vores hundemad fra resten.

Prøv vores friske hundemad
dogs eating from a bowl
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

MÆT

hundemad af de bedste råvarer, leveret direkte til din dør