Hvad er frisk hundemad?

Vores hunde har brug for en sund kost

Hvad giver du din hund at spise?

Vi siger nej tak til dårlig hundemad og introducerer i stedet MÆTs friske hundemad med sunde og nærende ingredienser.

Vi er hundeforældre med en passion for sundhed. Sammen med en ernæringsekspert har vi udviklet frisk hundemad. Hvis vores egen Lenni har bedre af frisk hundemad, så kan han ikke være den eneste.

Tør vs. Frisk, let opvarmet hundefoder - MÆT

Din hund har brug for en sund kost

Hunde har også brug for en varieret og sund kost. Et komplet måltid. Og det er lige nøjagtig, hvad MÆTs friske hundemad er. Den ultimative kombination af nøje udvalgte råvarer, som er fyldt med proteiner og sunde vitaminer, mineraler og fibre.

Vores friske hundemad

Frisk mad er sundest

Og din hund vil elske dig for det

Nordiske råvarer

MÆTs friske hundemad består af friske nordiske råvarer i høj kvalitet – både kød og grøntsager. Maden bliver let opvarmet for at optimere optageligheden og eliminere risikoen for bakterier.

Balanceret måltid

Vi har nøjsomt kreeret måltider med udvalgte ingredienser, så din hund får de bedste proteinkilder, kulhydrater og fibre i sin daglige kost.

Ingen konserveringsmidler

MÆTs friske hundemad indeholder ingen kunstige konserveringsmidler, farve- eller smagsstoffer, så du kan fodre din hund med god samvittighed.

Fordelene ved frisk hundemad

Der er rigtig mange fordele for din hund, når du skifter dit nuværende foder ud med frisk hundemad.

DSC05619-9

RIG SANSEOPLEVELSE

Frisk hundemad er et velsmagende måltid med en lækker smags- og lugteoplevelse. De sunde og kvalitetssikrede ingredienser giver din hund et lækkert og velduftende måltid, som samtidigt er mildt for den menneskelige næse.   

BEDRE FORDØJELSE

Frisk hundemad har grundet de friske råvarer og naturligt høje vandindhold en høj optagelighed på hele 86%, hvilket er langt højere end traditionelt tørfoder på kun 50%. Den høje optagelighed bidrager til en bedre fordøjelse, så du kan spare på hundeaffaldsposerne.

BALANCERET ENERGINIVEAU

Med frisk hundemad kan du vinke farvel til den dovne hund. Den nøje udregnede kombination af proteiner, vitaminer, mineraler og fibre giver din hund et stabilt blodsukker og bedre energiniveau.

Sådan laver vi frisk hundemad

1️⃣ På baggrund af evidensbaseret forskning. Sammen med en hundeernæringsekspert med speciale i Canine Nutrition (Msc. Animal Science, Helsinki Universitet) har vi udviklet velafbalancerede opskrifter, der har den sammensætning af protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler, som en sund hund har brug for.

2️⃣ Alle vores ingredienser er nøje udvalgte fra nordiske gårde, da vi mener, at vores firbenede familiemedlemmer kun fortjener det bedste.

3️⃣ Ved mild opvarmning eliminerer vi risikoen for bakterier og sikrer en høj optagelighed, mens råvarerne beholder deres naturlige næringsstoffer.

4️⃣ Vi supplerer råvarer med ekstra zink, jern, kaliumchlorid, kobber, mangan, selen, calcium, vitamin E, vitamin B2, vitamin A, vitamin B1 og folinsyre, så vores hunde får et komplet måltid med alle de næringsstoffer, de behøver.

Vores friske hundemad
maet chicken | MÆT

Der er stor forskel på hundemad!

Hvad har vores hunde brug for, for at holde sig sunde og raske? Det kan være svært at navigere rundt i som hundeejer. Hvilket foder giver den bedste ernæring?

Dry dog food

Tørfoder

Tørfoder/kibble er pellets med et højt proteinindhold og lavt vandindhold, hvilket gør det svært for din hund at fordøje det. Det er en kedelige smags- og sanseoplevelse.

• Processeret med tilsætningstoffer
• uåbent for evigt
• åbnet flere år
• Animalske biprodukter
• 3-12% væske
• Høj på kalorier
• Kedelig smagsoplevelse
• Svarer til fast food
✅ Billigt

Canned dog food

Vådfoder

Vådfoder har et højere væskeindhold, men kan være fyldt med tilsætningsstoffer og har ofte en mangel på kulhydrater, vitaminer og mineraler i form af gode grøntsager.

• Kogt med tilsætningstoffer
• Lang holdbarhed ved stuetemp.
• 3-4 dage åbnet
• Animalske biprodukter
• Kunstigt tilsat vand (84%)
• Høj på kalorier
• Kedelig smagsoplevelse
• Slatten våd mad
✅  Medium pris

Raw meat dog food

Råt (barf)

Råt hundemad består primært af kød og ben, men kan også indeholde grønt. Råfodring har en øget risiko for bakterier, såsom salmonella, som kan gå ud over din hunds helbred.

• Råt evt. med bakterier
• Uåbnet et par måneder i fryseren
• Flere måneder i fryseren
• Grøntsager svære at fordøje
✅ Naturligt højt væskeindhold
✅ Naturlig mængde kalorier
✅ Lækker smagsoplevelse
✅ Sunde ingredienser
✅ Premium
• Skal tøes op
• Risiko for bakterier

Frisk hundemad varianten Pork Risotto

Frisk hundemad

MÆTs friske hundemad er den ultimative kombination af nøje udvalgte råvarer, som er fyldt med proteiner og sunde vitaminer, mineraler og fibre.

✅ Let tilberedt uden konservering
✅ Uåbnet 1-3 mdr på køl
✅ Åbnet 2-3 dage, som alm. pålæg
✅ Rigtige ingredienser
✅ Naturligt højt væskeindhold
✅ Naturlig mængde kalorier
✅ Lækker smagsoplevelse
✅ Premium
✅ Sunde ingredienser
✅ Klar til servering
✅ Ingen risiko for farlige bakterier
✅ Dagens vitaminer og mineraler

Bestil frisk mad

Helt ærligt - ville du spise din hunds mad?

Vi kender alle det klassiske, kedelige tørfoder, som vi får at vide er det bedste for vores hunde – men som kun har en optagelighed på få procent.

Hvad nu, hvis der var et alternativ? Vi taler om sund og lækker mad, hvor kød og grøntsager skaber den optimale kombination af næring til din hund!

Du spiser ikke junkfood hver dag – så hvorfor gør din hund?

vådfoder til hunde MÆT Pets

MEGET MERE MÆT, TAK!

Nom, nom! Nu spiser hele familien sundt!

Vores måltider er lette at fordøje, mere nærende og selvfølgelig lækre. ‘Friskt’ er det, der adskiller vores hundemad fra resten.

Prøv vores friske hundemad

Ofte stillede spørgsmål om frisk hundemad

Hvilke ingredienser og næringsstoffer er der i frisk hundemad?

Frisk hundemad fra MÆT består af nøje udvalgte råvarer i høj kvalitet fra nordiske gårde. Vores hundemad indeholder råvarernes naturlige næringsstoffer, og vi tilføjer kun ekstra vitaminer og mineraler, så din hund sikres et komplet måltid. I vores måltider kan du finde varianter med enten kylling eller gris suppleret med grøntsager i form af bl.a. ris, tang, gulerødder, ærter og spinat.

Find mere information om de forskellige varianters indhold på MÆTs produktside

Hvor meget frisk hundemad skal min hund have?

Under vores forskellige varianter på vores produktside, kan du finde information om, hvor meget frisk hundemad, din hund skal have afhængigt af dens vægt.

Vælger du vores Risotto-måltider skal din hund som udgangspunkt have 2,5% af dens kropsvægt fordelt på dens daglige måltider. Vælger du vores Deli-måltider, skal din hund ca. 3% af dens kropsvægt. 

Kombinerer du frisk hundemad med anden kost, kan du nøjes med at give din hund 50-65% af den anbefalede daglige dosis

Hvad koster frisk hundemad?

Prisen er 35 kr. pr. rulle (500 g), hvad enten du vælger vores Deli-måltider eller vores Risotto-måltider. 

Afhængigt af din hunds vægt vil den daglige pris ændre sig. Vejer din hund eksempelvis 5 kg, spiser den for ca. 10 kr. om dagen. Vejer den 10 kg. spiser den ca. for 21 kr. Om dagen. Vejer den 20 kg. spiser den for ca. 42 kr. om dagen, og vejer den 30 kg. Spiser den for ca. 56 kr. om dagen. 

Hvilke tilsætningsstoffer er der i frisk hundemad?

For at vi kan sikre at vores hunde får et komplet måltid med alt de behøver, supplerer vi maden med ekstra zink, jern, kaliumchlorid, kobber, mangan, selen, calcium, vitamin E, vitamin B2, vitamin A, vitamin B1 og folinsyre. 

I MÆTs friske hundemad finder du ingen konserveringsmidler eller tilsatte smags- eller farvestoffer.

Hvorfor skal jeg vælge frisk hundemad til min hund?

Med frisk hundemad kan du give din hund et komplet måltid med alle de næringsstoffer, som din hund har brug for. Du finder ingen konserveringsmidler, smags- eller farvestoffer i MÆTs friske hundemad. Dertil er det glutenfri og allergivenligt, og med den lette tilberedning, der holder på råvarerne naturlige næringsstoffer, er der mindsket risiko for farlige bakterier. 

Se vores produkter her

Hvordan starter jeg med frisk hundemad? 

Du kan give frisk hundemad lige fra din hund er hvalp. Skifter du til frisk hundemad, anbefaler vi, at du giver din hund frisk hundemad gradvist. Laver du skiftet for bræt, kan det give din hund dårlig mave, da dens mave ikke er tilvænnet den nye kost.

Læs hvordan du kommer i gang med frisk hundemad her

Skal jeg tilføre noget til MÆTs friske hundemad?

Frisk hundemad fra MÆT er et komplet måltid, hvor du som udgangspunkt ikke behøver, at tilfører ekstra ingredienser. Men, vi anbefaler, at du tilfører lidt A38 eller ymer, hvis du har en voksende hvalp. Det bidrager til ekstra calcium og fosfor, som er godt for din voksende hvalp. Har du derimod en senior hund, anbefaler vi, at du tilfører lidt olier, såsom fiskeolie, for at hjælpe mod eventuelle led- og pelsproblemer. 

Kan jeg bruge MÆT til min kræsne hund?

Hos MÆT har vi stor erfaring med kræsne hunde, som nyder at spise MÆTs friske hundemad på grund af de friske ingredienser og sunde råvarer. Samtidig dufter MÆTs friske hundemad godt for hundene, hvilket bidrager til lækker smags- og sanseoplevelse.

Er frisk hundemad allergivenligt?

MÆTs friske hundemad er både glutenfrit og allergivenligt. Men, der findes en lang række forskellige fødevareallergier, og mistænker du, at din hund har en fødevareallergi, bør du konsultere din dyrelæge, så du kan sikrer dig, at din hunds kost består af de rigtige ingredienser.

Prøv vores friske hundemad

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.