Om MÆT

Vi laver frisk hundemad, fordi det er den bedste form for næring, du kan give din hund.

Historien bag MÆT

I foråret 2020 blev idéen om MÆT plantet, og i løbet af sommeren spirede idéen og voksede sig til en reel virksomhed. Idéen opstod, da vi var kommet retur til Danmark efter en række år i Finland. Her blev vores egen hund, Lenni, fodret med frisk hundemad, fordi vi kunne se og mærke, at det var det bedste hundemad for ham. Da vi skulle købe hundefoder i Danmark, kunne vi kun finde tørfoder eller vådfoder på dåse, hvor kvaliteten bare ikke var høj nok. Derfor besluttede vi os for at tage sagen i egen hånd, og føre vores idé om frisk hundemad i Danmark ud i livet. 

Lenni, Petra & Sebastian

Vores Værdier

FRISKT

Vores friske hundemad består både af kød, grøntsager, vitaminer, mineraler og fibre, som er blevet let tilberedt for at optimere hundens fordøjelse af maden. Den friske hundemad opbevares på køl for at holde det friskt, da hundemaden ikke indeholder konserveringsmidler eller smags- og farvestoffer.

FORSKNINGSBASERET

Vores dygtige hundeernæringsekspert har udviklet opskrifterne på frisk hundemad. Hun har taget højde for hundens primære ernæringsbehov, de bedste råvarer og fordelingen af proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, så din hund får den bedste kombination af ingredienser. 

SUNDT

Vores friske hundemad er lavet med friske råvarer fra nordiske gårde. Der er kæret for opskrifterne, så de indeholder alle de proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, vores hunde har brug for for at kunne leve et energisk liv med kvalitet, sunde tarme og flot pels.

NORDISK KVALITET

Vi kan godt lide at vide, hvor vores egen mad kommer fra, så hvorfor ikke også vores hundes mad? For os er kvalitet en prioritet. MÆTs hundemåltider fremstilles med friske råvarer fra nordiske gårde, så du er garanteret hundemad, der er op til europæiske – og menneskelige – standarder. Desuden er lokalt produceret mad også bedre for klimaet.

Team MÆT

Vores familie er vokset til et team (og vi søger flere!). Selvom vi er vokset, har det der driver os ikke ændret sig: Vi ønsker at gøre det lettere at have sunde hunde. Vi er ikke sikre på, om Lenni indser, hvor mange hunde han har påvirket, men vi tror, at han ville være tilfreds.

Vil du være med til at ændre fremtiden for hundemad, så skriv en e-mail til os til

[email protected]

Vi søger altid efter nye teammates og samarbejdspartnere. 

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.