Natural Dog Snacks

Reward your dog with natural dog snacks

Bestil en Snack Box og test vores hundegodbidder derhjemme.

Order Snack Box

Natural dog snacks on subscription

Få MÆTs lækre naturlige hundesnacks af de bedste råvarer leveret lige til døren. Vi gør det nemt at være hundeejer, og din hund vil elske dig for det.

Prøv vores hundesnack box med et udvalg af lækre naturlige hundesgodbidder. Alle i forskellig hårdhedsgrad, fedtprocent og størrelse.

Naturlige hundesnacks af høj, nordisk kvalitet

Hos MÆT betyder hundes sundhed rigtig meget. Vores firbenede venner skal have ren og næringsrig kvalitetsmad, som passer ind i en sund livsstil. Derfor var det vigtigt for os at introducere fedtfattige, naturlige hundesnacks / hundegodbidder i vores sortiment. Et sundt valg er et naturligt valg.

“MÆT Homestyle” er sprøde og ovnbagte kyllingesnacks lavet af 100% nordiske ingredienser, så du er sikret en høj kvalitet. Den høje kvalitet giver kyllingekød, der smager og dufter lækkert, så ingen tilsætningsstoffer er nødvendige.

✅ Kun én ingrediens, 100% naturlig
✅ Fedtfattig og proteinrig
✅ God for tænderne
✅ Kornfri og glutenfri
✅ Ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler

Order Snack Box

natural dog snacks

Sådan laver vi naturlige hundesnacks

Vores snacks er 100% naturlige med kun én ingrediens: Lækker, nordisk, tørret kylling. Her finder du ingen tilsætningsstoffer eller andet kunstigt – den naturlige smag og duft fra kyllingen er nok i sig selv.

Vi kalder vores snacks “MÆT Homestyle”, fordi de er ligesom hjemmelavede snacks. Det eneste vi har gjort er at tørre dem i ovnen, så kyllingekødet bliver dejligt sprødt.

De sunde lækkerier bliver pakket i en genlukkelig pose, som du let kan tage med til hundetræning eller på gåturen.

Order Snack Box

A hit among the dogs

Læs alle vores Trustpilot anmeldelser.

dog treats

Fedtfattige hundegodbidder

Hvis du gerne vil gøre din hunds kost sundere, er fedtfattige snacks noget af det nemmeste at starte med. Hunde elsker en lækker belønning, men det kan hurtigt løbe op i mange kalorier eller usunde ingredienser, hvis du ikke vælger en naturlig og fedtfattig udgave.

Med kun én ingrediens er vores snacks så naturlige som muligt. Naturlige snacks er mere fedtfattige end almindelige godbidder til hunde, og de er derfor en sundere måde at give din hund en lækkerbisken på.

Order Snack Box
natural dog snacks from MÆT

Et sundt alternativ til almindelige hundegodbidder

Hvis du har en hund med allergi eller gerne vil beskytte den mod at udvikle det i fremtiden, så er naturlige hundesnacks det sikreste valg. Vores snacks indeholder ikke korn, hvede, majs, soja eller gluten, som er nogle af de mest almindelige allergi-udløsere for hunde.

Naturlige snacks er også mildere for vovsens mave, hvilket er med til at mindske risikoen for en allergisk reaktion.

Order Snack Box
Treats for dog training

Godbidder til hundetræning

Mange af vores snacks fungerer rigtig godt som godbidder til hundetræning. De smager og lugter dejligt, og dette er selvfølgelig med til at give vovsen mere motivation i træningen. Hvilken hund elsker ikke kylling?

Til generel hundetræning anbefaler vi den lækre Chicken Fillet, som er ekstra fedtfattig og nem at knække i mindre stykker. Laver du mere udfordrende træning med din hund, f.eks. sportræning, vil vores aromatiske Chicken Belly være et hit pga. den intense smag og duft.

Da vores godbidder/snacks er tørrede, er de nemme at tage med til bl.a. hundetræning. Snackposen kan åbnes og lukkes igen, og du får ikke fedtede fingre af at røre ved snackene.

Order Snack Box
Hundesnacks med kylling - MÆT pets

Naturlige kylling godbidder til hunde

Lækker tørret kylling til hunde af rene råvarer. Hver snack egner sig særligt godt til forskellige situationer, og du kan derfor både finde hundegodbidder og godbidder til hundetræning hos os.

Rene ingredienser betyder at din hund får lækre og sunde snacks, hver dag! Se frem til en…

Glad og sund hund med et
✅ Balanceret energiniveau og

Bedre fordøjelse

Beef treats for dogs

MÆT Homestyle-serien består af forskellige tørrede oksegodbidder til hunde.

svinegodbidder til hunde

MÆT Homestyle-serien består af forskellige slags tørret svinekød til hunde.

Questions and answers

Which dog treats are best?

Det vigtigste er element er rene råvarer. Kig på bagsiden af din snackpose. Der bør ikke være en masse mystiske ingredienser. Tag også et kig på kødets oprindelse og ingredienslisten i produktet. Efter vores mening er de bedste naturlige hundegodbidder lavet af 100% nordiske råvarer.

What are the best treats for dog training?

MÆTs godbidder fungerer rigtig godt som godbidder til hundetræning da de smager og lugter dejligt, og dette er selvfølgelig med til at give vovsen mere motivation i træningen. De er nemme at tage med til bl.a. hundetræning og du får ikke fedtede fingre af at røre ved snackene.

Til generel hundetræning anbefaler vi den lækre Chicken Fillet, som er ekstra fedtfattig og nem at knække i mindre stykker. Laver du mere udfordrende træning med din hund, f.eks. sportræning, vil vores aromatiske Chicken Belly være et hit pga. den intense smag og duft.

Why should I choose natural dog snacks?

MÆTs hundesnacks er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer.

Buy MÆT 's dog snacks in several ways

Få MÆTs snacks af de bedste råvarer leveret lige til døren, eller køb i en butik nær dig.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.Currency