12% rabat og gratis levering

På din første hundemåltidskasse med koden INTRO12

Bestil
Hund gør

Find ud af, hvorfor din hund gøer

Der er flere grunde til, at hunde gøer. De bjæffer, fordi de føler sig truede, ængstelige eller ophidsede. De gøer også som en form for kommunikation. Hunde gøer ad andre dyr, mennesker, biler og endda genstande.

Start med en træningsplan

Hvis du leder efter måder at stoppe hundens gøen på, så start med en træningsplan. En god træningsplan kan indeholde positiv forstærkning eller straf. Positiv forstærkning involverer at belønne din hund, når den holder op med at gø. Straf involverer at straffe din hund, når den fortsætter med at gø. Flere og flere hundeejere og trænere er dog begyndt at gå væk fra straf og fokuserer udelukkende på positiv forstærkning.

Prøv en anden metode

Hvis din hund gøer meget, så prøv at bruge en anden metode til at berolige den. For eksempel kan du bruge en klikkertræningsteknik til at lære din hund at reagere på sit eget navn. Dette vil hjælpe hunden med at lære at forbinde sit navn med noget positivt.

Du kan også prøve et anti-gø halsbånd, som enten udsender en lyd eller sprayer hunden med vand, når den gør. På den måde bliver hunden distraheret fra sin gøen. Vælg ALDRIG et anti-gø halsbånd med stød, da dette er en dybt inhuman metode, som kun skaber flere adfærdsproblemer.

Beløn ​​god opførsel

En god måde at stoppe hundens gøen på er at belønne din hund, når den holder op med at gø. Dette vil tilskynde hunden til at gentage adfærden. Du kan også bruge godbidder som belønning. Sørg for, at du først giver dem, når din hund er holdt op med at gø.

Bonus: Få en allergivenlig hund der ikke gør

Læs mere om hunde der ikke fælder her

Prøv frisk hundemad, lavet af rigtigt kød og grøntsager fra nordiske gårde
😍 Fantastisk smag- og duftoplevelse for din hund
💚 Mildt tilberedt, ingen konserveringsmidler
🐾 Bidrager til god fordøjelse og flot pels

Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.betalingsmiddel
Sprog