hundeis - hjemmelavet is til hunde

Hundeis er en lækker og kold forfriskning, som bliver mere og mere populær. Du ved selv, hvor dejligt det er med en is i sommervarmen. Men bare fordi din hund ikke kan tåle vaffelis eller softice, skal den ikke snydes. Du kan nemlig hurtigt og nemt lave hjemmelavet is til hunde. Det er perfekt, når din firbenede ven skal køles ned på en varm sommerdag.

Læs med for at finde ud af, hvordan du selv kan lave hundeis, som både er lækker og sund.

hunde is opskrift MÆT Pets

Hundeis hjemmelavet – hvad skal du bruge?

Det er super nemt at lave hjemmelavet is til hunde. Det tager ikke lang tid og kræver ikke mange ingredienser. Du skal bruge en blender, et decilitermål, nogle isformer, ispinde, vand og MÆT frisk hundemad.

MÆT frisk hundemad er en ny og mere naturlig slags hundemad, som er lavet af mildt tilberedt kød og grøntsager fra nordiske gårde. Det er et lækkert fuldfoder måltid til din hund, og takket være den bløde konsistens er det også perfekt til at lave hundeis.

MÆT frisk hundemad indeholder alle de næringsstoffer, som din hund har brug for. Derfor kan du have god samvittighed, når du giver din hund en is lavet af MÆT, fordi den både er sund og smager godt.

Gratis levering. Ingen binding.

Hundeis opskrift – hurtig og nem

I denne hunde is opskrift skal du bruge 1,5 dl vand og 1/3 af en rulle MÆT Frisk hundemad. Vi har brugt Pork Deli-varianten, men du kan også bruge Chicken Deli eller de andre varianter fra MÆT.

I den nedenstående video viser vi, hvordan du følger vores hunde is opskrift. Vi forklarer det også her i artiklen. Så start videoen eller læs videre ?

Start med at tage en pølse med MÆT frisk hundemad ud af køleskabet. Skær 1/3 af pølsen og put dette i blenderen. Tilføj 1,5 dl vand og blend det hele sammen, så det bliver til en flydende blanding.

Hæld blandingen i isformerne. Sæt ispindene ned i. Læg det i fryseren i et døgn.

hundeis MÆT Pets is til hunde

Tag det færdige resultat ud af fryseren, og værs’go! Nu skal du bare tage isen ud af isformen, så har du en lækker og sund forfriskning, som din hund kan slikke på.

Fordele ved hunde is

Det er sundt
Hvis du vælger den rigtige hovedingrediens (f.eks. MÆT frisk hundemad), er en hunde is sund og nærende for din hund.

Det er nedkølende
En kold is vil hjælpe din hund med at blive kølet ned i sommervarmen. Husk selvfølgelig også at din hund skal have adgang til masser af vand.

Det beroliger hunden
Det er beroligende for hunde at slikke på noget. En hunde is kan derfor hjælpe din hund med at slappe af i varmen.

Det er lækkert
Din firbenede ven vil elske at få hundeis hjemmelavet. Det er en perfekt lækkerbisken, når din hund skal forkæles på en varm dag.

Det er hurtigt og nemt
Hjemmelavet is til hunde tager ikke lang tid at lave. Vores hunde is opskrift er nem at følge, og du skal ikke bruge mange ingredienser.

hunde is til hunde MÆT Pets
Albus elsker sin MÆT is

Vi håber, at du kunne bruge denne opskrift – og velbekomme til din hund! ?

Hundeis er bare én af de mange måder, som du kan servere MÆT frisk hundemad på. Vi har samlet flere sjove fodringsmuligheder til din hund her.

Prøv frisk hundemad, lavet af rigtigt kød og grøntsager fra nordiske gårde
albus cta | MÆT 😍 Fantastisk smag- og duftoplevelse for din hund
💚 Mildt tilberedt, ingen konserveringsmidler
🐾 Bidrager til god fordøjelse og flot pels

Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.