Billede fra Chewy. Hundevenlige restauranter

Er du også en af de hundeejere, som ikke er glad for at efterlade hunden derhjemme? Vi kender det godt selv. Heldigvis findes der hundevenlige restauranter og caféer, så du kan hygge dig med din hund og samtidig få noget lækkert at spise eller drikke. Læs med i vores artikel om hundevenlige restauranter, hvor din hund er velkommen.

alison pang sipk3HWuq4 unsplash | MÆT

Vi har kontaktet hundevenlige restauranter og caféer i Københavnsområdet og spurgt dem, hvad det er, der gør dem hundevenlige. Læs med nedenfor og se hele listen på Google Maps her.

Hundevenlige restauranter København

Restaurant Allegade 10

Hos restaurant Allegade 10 i København siges det, at hundene efterhånden selv kan finde vej til restauranten – det siger restauranten i hvert fald selv. Hvis du kommer forbi restauranten, er du og din firbenede bedste ven meget velkomne i gårdhaven og baren, som er den forreste del af restauranten. På restaurant Allegade 10 er de faktisk så hundeglade, at de tilbyder hunde en lille snack i form af enten frikadelle eller okse serveret med en skål vand ved siden af, så din hund ikke skal tørste. Efter jeres besøg på restauranten, kan I tage en tur rundt i Frederiksberg Have, som ligger tæt på restauranten.

Uqrp49osismy8zCoXZIm B3pJQf3iRwFnWsYmyQ3lvpGsbZNkcH5ljA4 | MÆT

Hundevenlig cafe København

Den Blå Hund

Den Blå Hund er blot én af de hundevenlige caféer, som København har at byde på. Navnet på caféen stammer fra en Gnags-plade fra 1984, men caféen er dog også ganske glade for hunde. De byder hunde velkomne, dog skal de være udenfor – men i godt vejr eller med en tyk jakke på, bør det ikke være noget problem. Den Blå Hund vil hjertens gerne finde en skål vand til de tørstende hunde, der kommer på besøg.

Skaermbillede 2021 04 28 kl. 14.02.40 | MÆT

Ninas Naturcafé i Allerød

Har du brug for at komme en smule uden for København, kan du besøge Ninas Naturcafé i Allerød. Indehaveren Nina er vældig glad for hunde, og hun byder alle hundeejere og deres hunde velkomne på terrassen, så længe hunden er i snor. Trænger din hund til at få brændt noget energi af efter cafébesøget? Hundeskoven Tokkekøb Hegn ligger omkring 1 km. fra Ninas Naturcafé ved Kongevejen mellem Holte og Hillerød.

HdWaiR LB4GLkbPG94VgdLH2O9Brq623SDTCyeu4mhDL9pRO7pwWaX9TtOlQLC6RztwFnkuhNAu670eGdqaB2K G4 | MÆT

Få inspiration til andre hundevenlige restauranter og caféer

Er du interesseret i at opsnuse andre hundevenlige restauranter og caféer? Tilføj hundevenlige restauranter og caféer til vores liste Hundevenlige spisesteder i DK – MÆT Pets via Google Maps. Samtidig er du med til at hjælpe andre hundeejere med at finde hundevenlige restauranter og caféer. Det eneste du skal gøre, er at logge ind på Google Maps via din telefon og herefter trykke på ‘Deltag’ for at bidrage til listen af hundevenlige restauranter og caféer, som Danmark har at tilbyde. På den måde kan du hurtigt, nemt og på overskuelig vis finde og planlægge dit næste besøg til en hundevenlig restaurant eller café.

anders ipsen 2sPaYbFtnRA unsplash | MÆT

Gode råd til besøg på hundevenlige restauranter og caféer

  • Som udgangspunkt er det altid en god idé at ringe til det sted, hvor du medbringer din hund, så du ved, om der er noget du skal være opmærksom på.
  • Hav din hund i snor, så du altid har styr på den.
  • Medbring vand, hvis restauranten ikke kan tilbyde det til hunde.
  • Skal du og din hund indenfor på en restaurant, bør du altid ringe og spørge, om hunde må være indendørs.
  • Din hund må ikke være til gene for andre gæster (eller hunde) på restauranten.

Velbekomme

Team MÆT håber, at du og din firbenede ven får en masse hyggelige stunder på en hundevenlig restaurant. Har du brug for tips til, hvilke aktiviteter du ellers kan lave med din hund, har vi blandt andet skrevet artikler om hundeskove og hundetræning til din gåtur. Så der er nok at gå i gang med.

Velbekomme og god fornøjelse med jeres besøg hos hundevenlige restauranter.

Prøv frisk hundemad, lavet af rigtigt kød og grøntsager fra nordiske gårde
albus cta | MÆT 😍 Fantastisk smag- og duftoplevelse for din hund
💚 Mildt tilberedt, ingen konserveringsmidler
🐾 Bidrager til god fordøjelse og flot pels

Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.