MÆT Startpakke

Med en startkasse fra MÆT har du og din hund mulighed for at afprøve vores forskellige varianter. Du kan frit vælge mellem MÆT Pets Deli- eller Risotto-opskrifter med kylling, gris eller en blanding.

  1. Vælg opskrift: Deli eller Risotto – eller en blanding.  
  2. Vælg om du vil have gris, kylling eller en blanding. 

88

Size Guide

Blandet: Gris & KyllingBlandet: Gris & KyllingBlandet: Gris & KyllingGrisGrisGrisKyllingKyllingKylling
Blandet: Deli & RisottoBlandet: Deli & RisottoDeliKornfri, med 80% kød og sunde grøntsagerRisottoMed sunde ris, der er gode for fordøjelsen
1x Chicken SnacksEn kylling snackBlanding (4x snack)Prøv alle vores 4 kyllingesnacks
Ryd

Close

Size Guide

Anbefalet daglig dosering: 2.5-3% af hundens vægt.

Vægt / Anbefalet daglig ration (ca.)

5 kg0,125-170gca. 0,25 pølse
10 kg0,250-350gca. 0,5 pølse
15 kg375-500gca. 1 pølse
20 kg5-600g
30 kg750-900g
35 kg875-1000gsvarende til ca. 2 pølser
40 kg1-1.200g
Når du doserer, skal du tage højde for hundens aktivitet, motion, anden ernæring og snacks. Prøv vores regnemaskine nedenunder.
Måltidskasse

Daglig dosering

Det er dejligt at gøre Pelle glad med et lækkert, næringsrigt hundefoder, når vi kommer hjem.
Vi sætter pris på valget af råvarer, da foderet ikke er forarbejdet, og derfor næsten ikke bliver mere friskt.

Vi kan mærke hans humør et afbalanceret. Han sover igennem, og tænker det et fordi han er mæt på en god en måde.
Vi kan ikke anbefale MÆT nok."

Gavin, og hans cotontzu/shiton Pelle på knap ½ år

pelle test chicken deli maet 1

Hvad er på meny'en?

Vælg mellem de kalorielette Deli-opskrifter eller Risotto, der er særlig gode til sarte maver. De fået begge med kylling og gris.

FRISKT ER BEDST

Nordiske råvarer

Friskt kød og grønt

Fyldt med vitaminer

pork party plate maet

Single protein

Høj fordøjelighed

Ingen konserveringsmidler

Spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg vælge frisk hundemad?

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt med sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer.

Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder, så hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad så prøv frisk hundemad.

Hvordan finder jeg næringsindhold?

Frisk hundemad fra MÆT indeholder råvarernes naturlige næringsstoffer, og vi tilføjer kun ekstra vitaminer og mineraler, så din hund sikres et komplet måltid.

Du kan finde næringsindholdet, såsom protein, fedt og vitaminindhold på produktersiderne. Læs om Chicken Risotto’s næringsindhold her.

Skal jeg vælge hundemad med eller uden ris?

Ris er sunde, glutenfri kulhydrater og kan være ekstra godt, hvis din hund har tendens til dårlig mave, da kogte ris kan berolige mave-tarmkanalen.
Frisk hundemad med ris er glutenfri, så har din hunde glutenallergi, kan den stadig spise MÆTs Risotto hundemåltider. 

Ønsker du ikk at fodre med korn så er MÆTs Deli opskrifter et godt og sundt alternativ. Deli-produkterne er korn- og glutenfri, og især gode til hunde, der skal tabe sig pga. deres lavere indhold af kulhydrater.

Hvad er det bedste hundemad for min hund?

Det er forskelligt fra hund til hund, hvilket hundefoder er det bedste for den. Oplever du at din hund ofte har mave- eller tarmproblemer, så kan det skyldes kosten. Ligeledes kan det skyldes en forkert kost, hvis din hunds pels og hud ser glansløs eller irriteret ud. Også dårlig ånde kan skyldes en dårlig kost.

Konsultér gerne en dyrlæge, så din hund kan få en faglig vurdering. Udslæt, maveproblemer m.m. kan også skyldes diverse allergier, og derfor er det altid godt, hvis du søger råd og vejledning hos dyrlægen.

Hvad er forskellen på Deli og Risotto hundemad?

  • MÆT Deli indeholder ikke korn eller gluten. De har en lav kulhydratprocent, og egner sig især godt til hunde, der skal passe på vægten. 
  • MÆT Risotto indholder ris, men er glutenfri. Ris er godt til at skabe en god og sund balance i hundes mave- og tarmsystem. 

Både Deli og Risotto er lavet af friske nordiske råvarer. De er uden konserveringsmidler, farve- og smagsstoffer. Der er kun tilsat ekstra vitaminer og mineraler.

Hvordan bestiller jeg en hundmåltidskasse?

På denne side kan du afprøve MÆT frisk hundemad ved at købe en startpakke. Ønsker du frisk hundefoder på abonnement så klik over på hundemåltidskassen.

Du kan udregne hvor meget frisk mad din hund spiser med regnemaskinen ovenfor.

You May Also Like