MÆT hjemmelavet hundeis

Mental aktivering af hund: Sjove måder at fodre sin hund

Hvis du er forælder til en hund, der foretrækker at sluge mad frem i stedet for langsomt og roligt at tygge det, så kan du med fordel købe en hundeskål der fordre til langsomt fodring.

Vi har fået meget og rigitig god feedback fra vores MÆT kunder allerede, som fortæller, hvordan de serverer de friske måltider for deres hunde.

Hvis du spekulerer på, om din hund vil have gavn af at bruge en langsom fodringsskål til indtagelse af deres mad, har vi et par punkter til dig, som vil hjælpe med at afgøre, om du skal købe skålene eller ej:

  • Ved en alternativ hundeskål vil dit kæledyr langsomt og støt indtage dets foder. Når hunde spiser i et langsommere tempo, vil de bruge mere tid på at tygge maden. Dette tilskynder dem til at spise mindre, sluge korrekt og til sidst føle sig mæt i længere tid.

KONG

De voksne hunde, der har brug for ekstra stimulering og aktivering i løbet af dagen, har ofte også godt af at blive stimuleret og aktiveret, når det kommer til deres måltider. Ved at fylde en KONG med frisk hundemad og fryse den ned til maden er semi-hård, udfordrer man sin hund på alle sanser og kundskaber. 

Lickimat slikkemåtte

Derudover kan den friske hundemad blive “smurt” ud på en LickiMat slikkemåtte, som også stimulerer din hund og aktiverer den ved måltidet.

Prøv aktiv fording med MÆT frisk hundemad

MÆT Frisk hundemad har en lækker, blød konsistens, som er perfekt til at smøre ud på en slikkemåtte. Især vores Deli-varianter (Chicken Deli og Pork Deli) er gode til dette formål.

Når du bestiller vores frisk hundemad, kan du vælge at købe en LickiMat eller andet aktiveringslegetøj med. På den måde kan din hund prøve begge dele.

Topple 

Toppl (fryser) halv mæt pølse passer perfekt.

Hundeis

MÆT hjemmelavet hundeis

Man kan også være kreativ og lave sine egne små hundens / frosne godbidder af MÆT ved at rulle små kugler (lav dem i fornuftig størrelse ift. din hunds størrelse) og fryse dem ned i kort tid 10-15 min f.eks. til de er faste og giv dem til din hund som en godbid derhjemme eller på gåturen.

Skriv et svar

Luk
Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Valuta
Sprog