LickiMat Tuff Buddy slikkemåtte hund

Hvis du er forælder til en hund, der foretrækker at sluge sin mad i stedet for at tygge den stille og roligt, så kan du med fordel købe en hundeskål der opfodrer til langsomt fodring.

Vi har fået meget og rigtig god feedback fra vores MÆT-medlemmer, som fortæller hvordan de serverer den friske hundemad for deres hunde.

Mental stimulering er afgørende for hundens generelle sundhed og velvære. Det holder dem ikke kun fysisk aktive, men hjælper også med at holde deres sind aktive og opmærksomme. Uden regelmæssig mental stimulering kan hunde blive kede af det, ængstelige og endda destruktive. Heldigvis er der en række aktiviteter, der kan hjælpe med at stimulere en hunds sind og tilskynde til positiv adfærd.

Hvad er aktivitetsbaseret fodring?

Aktivitetsbaseret fodring er en form for fodring, der kræver, at din hvalp arbejder for deres mad. Denne form for fodring stimulerer både sind og krop og hjælper med at holde din hvalp mentalt og fysisk engageret. Aktivitetsbaseret fodring kan også hjælpe med at forhindre usund adfærd såsom overspisning eller tiggeri om mad.

Fordele ved aktivitetsbaseret fodring

Aktivitetsbaseret fodring har en række fordele, både fysiske og mentale. Fysisk kan aktivitetsbaseret fodring hjælpe med at reducere stress og kan hjælpe din hvalp med at opretholde en sund vægt. Mentalt kan aktivitetsbaseret fodring hjælpe med at holde din hvalps sind skarpt og kan hjælpe med at forhindre problemadfærd som at gø eller tygge. Aktivitetsbaseret fodring kan også hjælpe med at opbygge et stærkt bånd mellem dig og din hvalp, da I begge arbejder sammen for at finde deres måltid.

Alternativer til den traditionelle foderskål

Hvis du spekulerer på, om din hund vil have gavn af at bruge en langsom fodringsskål til indtagelse af sin mad, har vi et par punkter til dig, som vil hjælpe med at afgøre, om du skal købe skålene eller ej:

Ved en alternativ hundeskål vil din hund langsomt og støt indtage dets foder. Når hunde spiser i et langsommere tempo, vil de bruge mere tid på at tygge maden. Dette tilskynder dem til at spise mindre, sluge korrekt og til sidst føle sig mæt i længere tid.

Kong Hundelegetoj fyld med MÆT Pets

1. KONG

De voksne hunde, der har brug for ekstra stimulering og aktivering i løbet af dagen, har ofte også godt af at blive stimuleret og aktiveret, når det kommer til deres måltider. Ved at fylde en KONG med frisk hundemad og fryse den ned til maden er semi-hård, udfordrer man sin hund på alle sanser og kundskaber. 

2. Slikkemåtte: Langsom fodring og god ånde

MÆT på en LickiMat slikkemåtte
MÆT i slikkemåtte

Slikkemåtter er en sjov, interaktiv måde at holde din hund underholdt og underholdt, mens de giver en velsmagende godbid på samme tid. Den teksturerede overflade tilskynder din hvalp til at slikke og slikke, hvilket hjælper med at reducere kedsomhed og angst og samtidig stimuleres. slikkemåtter er designet til at holde din hvalp engageret og glad, mens den stadig giver en lækker belønning.

Derudover kan den friske hundemad blive smurt ud på en LickiMat slikkemåtte, som også stimulerer din hund og aktiverer den ved måltidet.

Lickimat

Slikkemåtten er et af de bedste hundelegetøj til aktivering, fordi den er med til at stimulere hundens sanser. Når din hund slikker måtten, aktiverer den sin lugte- og smagssans, hvilket kan hjælpe med at holde ham vågen og fokuseret. Slikkemåtten er også en god måde at give din hund mental stimulation, da den kræver, at den tænker over, hvad den gør for at få godbidden.

En Slikkemåtte, som fx LickiMat er et fremragende legetøj til hunde, der let keder sig, da det vil hjælpe med at holde dem beskæftiget og engagerede.

3. Toppl

West Paw Toppl med MÆT

West Paw Toppl er et unikt og innovativt legetøj designet til at udfordre og engagere din hund. Dette sjove og holdbare legetøj er designet med en buet form, der gør det nemt for din hvalp at gribe fat i, og er lavet af et holdbart, miljøvenligt materiale, der ikke nedbrydes eller nedbrydes over tid. Med sin unikke form opfordrer West Paw Toppl din hvalp til at interagere og interagere med legetøjet på en række forskellige måder, lige fra at jagte det til at tygge det, og det kan endda bruges til at lege apport.

Plus, den unikke form gør det nemt at rengøre og opbevare, hvilket gør det til et ideelt valg for travle kæledyrsforældre. Uanset om din hvalp er en legesyg hvalp eller en kælen kammerat, er West Paw Toppl det perfekte interaktive legetøj, der helt sikkert vil holde din hvalp underholdt og engageret.

Du kan proppe en halv MÆT pølse i en Toppl, så er der masser af aktiv fodring.

Prøv aktiv fodring med MÆT frisk hundemad

MÆT Frisk hundemad har en lækker, blød konsistens, som gør det perfekt til aktiv fodring med aktiveringslegetøj. Især vores Deli-varianter (Chicken Deli og Pork Deli) er gode til dette formål.

Når du bestiller vores friske hundemad, kan du vælge at købe en LickiMat eller andet aktiveringslegetøj med.

Prøv frisk hundemad, lavet af rigtigt kød og grøntsager fra nordiske gårde
albus cta | MÆT 😍 Fantastisk smag- og duftoplevelse for din hund
💚 Mildt tilberedt, ingen konserveringsmidler
🐾 Bidrager til god fordøjelse og flot pels

Brug godbiderne aktivt:
Snuseaktivitet med Skjulte Godbidder

Mange hunde elsker at bruge deres næse, og du kan udnytte dette naturlige instinkt til mental aktivering. Tag en håndfuld MÆT hundemad og gem små portioner rundt om i huset eller haven. Lad din hund bruge sin snude for at finde de skjulte godbidder. Dette giver ikke kun mental stimulering, men giver også en sjov skattejagtoplevelse.

Overvej også aktiveringslegetøj

Overvej endelig at give din hund en række forskellige tyggelegetøj. Tyggelegetøj kan hjælpe med at holde din hunds tænder rene og sunde, men de kan også give mental stimulering. Tyggelegetøj kan hjælpe med at holde din hund engageret og underholdt i timevis.

Læs mere om Aktiveringslegetøj hunde ikke kan få nok af.

Konklusion

Aktivfodring er en fantastisk måde at tilføje lidt variation og sjov til din hvalps måltid. Det er ikke kun mentalt og fysisk stimulerende, men det kan også hjælpe med at reducere stress og forhindre problemadfærd. Så hvis du leder efter en måde at gøre måltidet mere engagerende for din hvalp, så giv aktivitet

BONUS: Hundeis til en varm sommerdag

MÆT hjemmelavet hundeis

Sådan laver du hjemmelavet hundeis med MÆT

Du kan også være kreativ og lave dine egne små frosne godbidder af MÆT ved at rulle små kugler (lav dem i fornuftig størrelse ift. din hunds størrelse) og fryse dem ned i kort tid 10-15 min f.eks. til de er faste og giv dem til din hund som en godbid derhjemme eller på gåturen.

Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog