12% rabat og gratis levering

På din første hundemåltidskasse med koden INTRO12

Bestil
Lickimats aktivitetsmåtte hund

Hvis du er forælder til en hund, der foretrækker at sluge sin mad i stedet for at tygge den stille og roligt, så kan du med fordel købe en hundeskål der opfodrer til langsomt fodring.

Vi har fået meget og rigtig god feedback fra vores MÆT-medlemmer, som fortæller hvordan de serverer den friske hundemad for deres hunde.

Hvis du spekulerer på, om din hund vil have gavn af at bruge en langsom fodringsskål til indtagelse af sin mad, har vi et par punkter til dig, som vil hjælpe med at afgøre, om du skal købe skålene eller ej:

  • Ved en alternativ hundeskål vil din hund langsomt og støt indtage dets foder. Når hunde spiser i et langsommere tempo, vil de bruge mere tid på at tygge maden. Dette tilskynder dem til at spise mindre, sluge korrekt og til sidst føle sig mæt i længere tid.

KONG

De voksne hunde, der har brug for ekstra stimulering og aktivering i løbet af dagen, har ofte også godt af at blive stimuleret og aktiveret, når det kommer til deres måltider. Ved at fylde en KONG med frisk hundemad og fryse den ned til maden er semi-hård, udfordrer man sin hund på alle sanser og kundskaber. 

LickiMat slikkemåtte

Derudover kan den friske hundemad blive smurt ud på en LickiMat slikkemåtte, som også stimulerer din hund og aktiverer den ved måltidet.

Topple 

Du kan proppe en halv MÆT pølse i en Toppl, så er der masser af aktiv fodring.

Se hele vores Top 5 aktivitetslegetøj til hunde ikke kan få nok af

Prøv aktiv fodring med MÆT frisk hundemad

MÆT Frisk hundemad har en lækker, blød konsistens, som gør det perfekt til aktiv fodring med aktiveringslegetøj. Især vores Deli-varianter (Chicken Deli og Pork Deli) er gode til dette formål.

Når du bestiller vores friske hundemad, kan du vælge at købe en LickiMat eller andet aktiveringslegetøj med.

Hundeis til en varm sommerdag

MÆT hjemmelavet hundeis

Sådan laver du hjemmelavet hundeis med MÆT

Du kan også være kreativ og lave dine egne små frosne godbidder af MÆT ved at rulle små kugler (lav dem i fornuftig størrelse ift. din hunds størrelse) og fryse dem ned i kort tid 10-15 min f.eks. til de er faste og giv dem til din hund som en godbid derhjemme eller på gåturen.

Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.betalingsmiddel
Sprog