Hunderacer

Her er listen over de mest populære hunderacer i Danmark.

Dansk Svensk Gårdhund i skoven. Billede af Isabel Vittrup-Pallier
Dansk Svensk Gårdhund i skoven. Billede af Isabel Vittrup-Pallier

Dansk/Svensk Gårdhund

Dansk svensk gårdhund er en kærlig race, hengiven over for sin ejer, og er derfor meget populær. Racen har et højt aktivitetsniveau, som det er vigtigt du imødekommer.

Læs mere om hunderacen Dansk/Svensk Gårdhund

Cocker spaniel

Cocker spaniel er en kærlig og glad hund. Den var oprindeligt brugt som jagthund, men er i dag en af de mest populære selskabshunde i verden.

Labrador Retriever

Labrador Retriever er en af ​​de mest populære hunde i verden. Denne store, venlige hund er kendt for at være blid og loyal. De er gode familiekæledyr og fremragende vagthunde. Hunderacen har en kort pels, som er nem at holde. Som følge af labradorens størrelse kræver den godt med fysisk aktivitet, træning og motion. Har du tiden til at stimulere en labrador retriever, så får du en bedste ven for livet.

Bichon Havanais
Bichon Havanais

Bichon Havanais

Bichon Havanais er en elskværdig familiehund. Den elsker at være sammen med familien og elsker at lege, også med børn. . Den elsker at være sammen med familien og elsker at lege, også med børn. Bichon Havanais gør opmærksom i form af at gø, hvis den finder ting usædvanlige og er derfor en god vagthund.

 

Coton de Tulear
Coton de Tulear

Coton de Tulear

Coton de Tulear er en tillidsfuld og ikke mindst en rigtig selskabshund, der knytter sig tæt til sin familie. Coton de Tulear elsker at kunne løbe frit på sine gåture og værdsætter at kunne få lov til at bruge sin næse. Dette skyldes dens fortid som både vagt, hyrde og jagthund. Denne type hund behøver derfor regelmæssig motion og mentalt stimulerende beskæftigelse. 

Fransk Bulldog
Fransk Bulldog

Fransk Bulldog

Den franske bulldog er en lille og venlig hunderace, oprindeligt opdrættet i Frankrig til brug som et selskabsdyr. Franske bulldogs har en kort og tyk bygning med et stort hoved, og deres mest genkendelige træk er de flagermuslignende ører, der står oprejst på hovedet.

Franske bulldogs er generelt aktive og opmærksomme, og de nyder at tilbringe tid med deres menneskelige ledsagere. De er intelligente og loyale, og de kan nemt trænes. Franske bulldogs er fremragende familiekæledyr, men de har brug for daglig bevægelse og regelmæssig pleje for at forblive sunde. Franske bulldogs er også kendt for deres legende og kærlige natur, og de er meget sociale dyr, der elsker at lege og interagere med andre kæledyr og mennesker.

Læs mere om hunderacen Fransk Bulldog

Golden Retriever

Golden Retriever er en ikonisk hunderace, der er kendt for sin venlige og loyale natur. Racen stammer fra Skotland i midten af 1800-tallet og blev udviklet fra en blanding af forskellige jagthunde. Golden Retrievere er meget brugt som brugshunde i dag og er især populære som familiekæledyr.

Racen er kendt for sin intelligens, godmodige personlighed og stærke arbejdsmoral. Golden Retrievere er blide, tålmodige og hengivne til deres familie. De er normalt ivrige efter at behage og være fremragende ledsagere.

Golden Retriever er en aktiv race og har brug for masser af motion, både fysisk og mentalt. De er også meget trænelige, hvilket gør dem til fantastiske hunde til at deltage i aktiviteter som agility, lydighed og apportering.

Racen er også kendt for at være en udadvendt og omgængelig hund, og de ses ofte til hundeudstillinger, hvalpeklasser og andre arrangementer. De er en fremragende race for familier med børn og gør gode venner til børn i alle aldre.

Golden Retriever er en smuk race, der helt sikkert vil bringe glæde til ethvert hjem. Med sin loyale og venlige natur er det ingen overraskelse, at racen forbliver så populær.

Læs mere om Golden Retriever

Malteser

Hunderacen Toller: Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Hunderacen Toller: Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling

Læs mere om hunderacen Toller – Nova Scotia Duck Tolling.

Puddel i sandet.
Puddel i sandet.

Puddel

Pudler er intelligente, aktive og adrætte. Hunden knytter sig meget tæt til sin familie og er en særdeles god familiehund, da den elsker børn.

Schæferhund

Schæferhunden er en af ​​de ældste hunderacer. Den blev udviklet ved at krydse to forskellige hunderacer – Alsace og Spitz. Dette kryds resulterede i en stor, kraftfuld og loyal hund med en fremragende lugtesans.

American Kennel Club (AKC) anerkender tre størrelser af schæferhunderacen: standard, miniature og legetøj. Hunde i standardstørrelse vejer mellem 50 og 80 pund og står mellem 22 og 28 tommer høje ved skulderen. Hunde i miniaturestørrelse vejer mellem 20 og 40 pund og står mellem 14 og 18 tommer høje ved skulderen, mens hunde i legetøjsstørrelse vejer mindre end 20 pund og står mellem 8 og 12 tommer høje ved skulderen, når de er fuldt udvoksede.

Shih Tzu
Shih Tzu

Shih tzu

Shih Tzu er en aktiv og opmærksom hund. Den kan både være utrolig kælen, men også legesyg. Racen egner sig godt til unge førstegangs hundeejere, børnefamilier eller hos den ældre enlige. 

Særligt for Shih Tzu er, at denne race behøver mental stimulering i form af lege eller alternative måder at give mad på.

Læs mere: Hunderacer der ikke fælder.

Prøv frisk hundemad, lavet af rigtigt kød og grøntsager fra nordiske gårde
albus cta | MÆT 😍 Fantastisk smag- og duftoplevelse for din hund
💚 Mildt tilberedt, ingen konserveringsmidler
🐾 Bidrager til god fordøjelse og flot pels


Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog