12% rabat og gratis levering

På din første hundemåltidskasse med koden INTRO12

Bestil

Her er listen over de mest populære hunderacer i Danmark.

Dansk/svensk gårdhund

Dansk svensk gårdhund er en kærlig race, hengiven over for sin ejer, og er derfor meget populær. Racen har et højt aktivitetsniveau, som det er vigtigt du imødekommer.

Cocker spaniel

Cocker spaniel er en kærlig og glad hund. Den var oprindeligt brugt som jagthund, men er i dag en af de mest populære selskabshunde i verden.

Labrador Retriever

Labrador Retriever er en af ​​de mest populære hunde i verden. Denne store, venlige hund er kendt for at være blid og loyal. De er gode familiekæledyr og fremragende vagthunde. Hunderacen har en kort pels, som er nem at holde. Som følge af labradorens størrelse kræver den godt med fysisk aktivitet, træning og motion. Har du tiden til at stimulere en labrador retriever, så får du en bedste ven for livet.

Bichon Havanais

Bichon Havanais

Bichon Havanais er en elskværdig familiehund. Den elsker at være sammen med familien og elsker at lege, også med børn. . Den elsker at være sammen med familien og elsker at lege, også med børn. Bichon Havanais gør opmærksom i form af at gø, hvis den finder ting usædvanlige og er derfor en god vagthund.

 

Coton de Tulear

Coton de Tulear

Coton de Tulear er en tillidsfuld og ikke mindst en rigtig selskabshund, der knytter sig tæt til sin familie. Coton de Tulear elsker at kunne løbe frit på sine gåture og værdsætter at kunne få lov til at bruge sin næse. Dette skyldes dens fortid som både vagt, hyrde og jagthund. Denne type hund behøver derfor regelmæssig motion og mentalt stimulerende beskæftigelse. 

Fransk Bulldog

Fransk Bulldog

Læs mere om hunderacen Fransk Bulldog

Golden Retriever

Malteser

Hunderacen Toller: Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling

Læs mere om hunderacen Toller – Nova Scotia Duck Tolling.

Puddel i sandet.

Puddel

Pudler er intelligente, aktive og adrætte. Hunden knytter sig meget tæt til sin familie og er en særdeles god familiehund, da den elsker børn.

Schæferhund

Schæferhunden er en af ​​de ældste hunderacer. Den blev udviklet ved at krydse to forskellige hunderacer – Alsace og Spitz. Dette kryds resulterede i en stor, kraftfuld og loyal hund med en fremragende lugtesans.

American Kennel Club (AKC) anerkender tre størrelser af schæferhunderacen: standard, miniature og legetøj. Hunde i standardstørrelse vejer mellem 50 og 80 pund og står mellem 22 og 28 tommer høje ved skulderen. Hunde i miniaturestørrelse vejer mellem 20 og 40 pund og står mellem 14 og 18 tommer høje ved skulderen, mens hunde i legetøjsstørrelse vejer mindre end 20 pund og står mellem 8 og 12 tommer høje ved skulderen, når de er fuldt udvoksede.

Shih Tzu

Shih tzu

Shih Tzu er en aktiv og opmærksom hund. Den kan både være utrolig kælen, men også legesyg. Racen egner sig godt til unge førstegangs hundeejere, børnefamilier eller hos den ældre enlige. 

Særligt for Shih Tzu er, at denne race behøver mental stimulering i form af lege eller alternative måder at give mad på.

Læs mere: Hunderacer der ikke fælder.

Frisk hundemad lavet af rigtigt kød og grøntsager fra nordiske gårde
♥ Fantastisk smag- og duftoplevelse for din hund
♥ Let tilberedt, ingen konserveringsmidler
♥ Giver god fordøjelse og skinnende pels


Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Vogn (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.betalingsmiddel
Sprog