Måltidskasse

Hundemad abonnement – er det noget for dig?

Er du træt af at holde et vågent øje med din hunds hundefoder, så det ikke slipper op? Nu bliver det nemmere at være hundeejer. Vi har netop lanceret vores nye måltidskasse, der vil lette din tilværelse som hundeejer en del. Her får du et hundemad abonnement med levering til døren.

Lækker, kornfri hundefoder

Giver du stadig din hund tørfoder? Sæt i stedet sundhed på din hunds menu med frisk, kornfri hundefoder. Hos MÆT har vi forskellige varianter afhængigt af, hvad din hund bedst kan lide. Vi har fire slags MÆT produkter at vælge imellem; chicken deli og risotto eller pork deli eller risotto. Deli opskrifterne er særligt gode til hunde, der skal passe på vægten, hvor risotto opskrifterne er særligt gode til kræsne hunde, sarte hundemaver og hunde med allergi. Den giver desuden også hunden masser af energi.

gode grunde til at vælge kornfri hundefoder

  • Allergivenligt hundefoder
  • Et sundere fordøjelses- og tarmsystem
  • Bedre ånde
  • Større energi

Læs mere og få uddybet de fordele, der er ved kornfri hundefoder. Der findes nemlig også kornsorter, der er gode for din hund, men det er vigtigt at

AA1DD5B6 ECCE 4CD8 BFB8 FA9F321C1C54

Hvor meget mad skal min hund have?

Står du og tænker “hvor meget mad skal min hund have?”, kan du med fordel gå ind på vores hjemmeside. Her finder du en guide i midten i højre side, der viser dig, hvor meget MÆT hundefoder din hund skal spise. Du indtaster blot, hvor meget din hund vejer, og så fortæller vi dig, hvor meget din hund cirka spiser. På denne måde sikrer du, at du bestiller nok hundefoder i dit hundemad abonnement.

Hundemad abonnement med levering til døren.

4 trin – og du har et hundemad abonnement

  1. Vælg hvor mange ruller kornfri hundefoder, du skal bruge til din hund
  2. Vælg proteinkilde; gris, kylling eller en blanding
  3. Vælg opskrift; deli, risotto eller en blanding
  4. Vælg hvor tit du vil have leveret MÆT’s måltidskasse

Få hundefoder med levering til døren

Vi gør det nemt og enkelt for dig med levering til døren, når du ønsker det. Så slipper du for bøvlet med at skulle holde øje med hvor meget hundefoder, der er tilbage til din hund, men kan i stedet tilbringe mere kvalitetstid med din bedste ven. Med levering til døren bliver hundefoder bragt direkte til dig, så du ikke engang behøver at skulle i byen for at købe det. Nemmere bliver det vist ikke.

Undgå madspild

Med dit nye hundemad abonnement følger også god samvittighed. Du undgår nemlig madspild, da måltidskassen kun indeholder den mængde hundefoder, som du skal bruge til din hund. Desuden er MÆTs friske hundefoder lokalt produceret, som er bedre for klimaet.

Det siger vores kunder og pelsede venner

Hos MÆT har vi glade kunder, der går lige så højt op i deres hunds sundhed, velvære og hundefoder, som vi selv gør. Hør, hvad nogle af dem har at sige om vores MÆT hundefoder forneden.

Josephine fra TrustPilot siger: 

Hundene er vilde med det – selv hende den kræsne. Leveringen var hurtig. Er vild med at maden er lavet i DK, og at vi ved hvad der er i. Vi er vilde med MÆT!

Michelle fra TrustPilot siger: 

Min kræsne hund, Molly, spiser MÆT med stort velbehag. Og hun har meget mindre afføring hun skal af med på vores gåture end da hun kun fik tørfoder.

Vi blandet det med vores tørfoder, så hun får ca. 30% tørfoder og 70% MÆT. Vi elsker den med ris (Risotto) og hun kan også godt lide at få sin mad på en LickiMat.

Vi får leveret lige til døren hveranden uge med friske forsyninger og putter dem både på køl og i fryseren. Molly elsker MÆT!

Vores ambassadør, Pelle, og hans far, Gavin, siger:

IMG 2992

Da vi fik muligheden for at prøve MÆT, blev vi glade! Vi sætter pris på valget af råvarer, da foderet ikke er forarbejdet, og derfor næsten ikke bliver mere friskt. Det er dejligt at gøre Pelle glad med et lækkert, næringsrigt hundefoder, når vi kommer hjem.

Vi kan ikke anbefale MÆT nok. Nu har vi suppleret med MÆT i 2 ugers tid, og vi synes, vi kan mærke hans humør er afbalanceret. Han sover igennem, og tænker, det er, fordi han er mæt på en god måde.

Kom godt i gang

Vil du have det nemme hundeejer liv? Skynd dig ind og bestil dit hundemad abonnement i dag. Giv din hund det hundefoder, den fortjener. Mens du venter på din måltidskasse, kan du fordrive tiden med at læse vores spændende artikler, hvor du blandt andet kan læse om, hvorfor kornfri hundefoder er så godt for din bedste ven.

Skriv et svar

Luk
Luk
Sign in
Luk
Kurvr (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Currency
Language