Måltidskasse

Er du også træt af at holde øje med din hunds hundefoder, så det ikke slipper op? Og orker du ikke at slæbe foder med hjem fra indkøbsturen mere? Nu bliver det nemmere at være hundeejer. Vi har netop lanceret vores nye hundemåltidskasse, der vil gøre dit liv som hundeforælder lettere. Her får du et hundemad abonnement med levering lige til døren.

Lækker, kornfri hundefoder

Giver du stadig din hund tørfoder? Sæt i stedet sundhed på din hunds menu med frisk, kornfri hundefoder. Hos MÆT har vi forskellige varianter afhængigt af, hvad din hund bedst kan lide. Vi har bl.a. Chicken Deli og Pork Deli, som smager lækkert og er særligt gode til hunde, der skal passe på vægten. De giver desuden hunden masser af energi.

Gode grunde til at vælge kornfri hundefoder

  • Allergivenligt hundefoder
  • Et sundere fordøjelses- og tarmsystem
  • Bedre ånde
  • Større energi

Læs mere om fordelene ved kornfri hundefoder her.

AA1DD5B6 ECCE 4CD8 BFB8 FA9F321C1C54 | MÆT

Hvor meget mad skal min hund have?

Står du og tænker “hvor meget mad skal min hund have?”, kan du med fordel bruge vores regnemaskine. Du indtaster bare, hvor meget din hund vejer, og så fortæller vi dig, hvor meget din hund cirka spiser af MÆT frisk hundemad. På den måde sikrer du, at du altid får nok mad leveret i din måltidskasse.

Hundemad abonnement med levering til døren.

4 trin, så har du hundemad på abonnement

  1. Vælg hvor mange ruller kornfri hundefoder, du skal bruge til din hund
  2. Vælg proteinkilde: Gris, kylling, laks eller okse
  3. Vælg opskrift: Deli, Risotto eller begge slags
  4. Vælg hvor ofte du vil have leveret MÆT’s måltidskasse

Ingen binding.

Få din hundefoder levering til døren

Vi gør det nemt og enkelt for dig med levering til døren, når du ønsker det. Så slipper du for bøvlet med at skulle holde øje med hvor meget mad, der er tilbage til din hund, men kan i stedet tilbringe mere kvalitetstid med din bedste firbenede ven. Med hundefoder levering til døren bliver foderet bragt direkte til dig, så du ikke engang behøver at skulle i byen for at købe det. Nemmere bliver det vist ikke.

Undgå madspild

Med dit nye hundemad abonnement følger også god samvittighed. Du undgår nemlig madspild, da måltidskassen kun indeholder den mængde hundefoder, som du skal bruge til din hund. Desuden er MÆTs friske hundefoder lokalt produceret i norden, hvilket er bedre for klimaet.

Det siger vores medlemmer og pelsede venner

Hos MÆT har vi glade medlemmer, der går lige så højt op i deres hunds sundhed, velvære og hundefoder, som vi selv gør. Hør, hvad nogle af dem har at sige nedenfor.

Josephine fra TrustPilot siger: 

Hundene er vilde med det – selv hende den kræsne. Leveringen var hurtig. Er vild med at maden er lavet i norden, og at vi ved hvad der er i. Vi er vilde med MÆT!

Michelle fra TrustPilot siger: 

Min kræsne hund, Molly, spiser MÆT med stort velbehag. Og hun har meget mindre afføring hun skal af med på vores gåture end da hun kun fik tørfoder.

Vi elsker den med ris (Risotto) og hun kan også godt lide at få sin mad på en LickiMat.

Vi får leveret lige til døren hveranden uge med friske forsyninger og putter dem både på køl og i fryseren. Molly elsker MÆT!

Vores ambassadør, Pelle, og hans far, Gavin, siger:

IMG 2992 | MÆT

Da vi fik muligheden for at prøve MÆT, blev vi glade! Vi sætter pris på valget af råvarer, da foderet ikke er forarbejdet, og derfor næsten ikke bliver mere friskt. Det er dejligt at gøre Pelle glad med et lækkert, næringsrigt hundefoder, når vi kommer hjem.

Vi kan ikke anbefale MÆT nok. Nu har vi suppleret med MÆT i 2 ugers tid, og vi synes, vi kan mærke hans humør er afbalanceret. Han sover igennem, og tænker, det er, fordi han er mæt på en god måde.

Kom godt i gang

Vil du have det nemme hundeejer liv? Skynd dig ind og bestil dit hundemad abonnement i dag. Giv din hund det hundefoder, den fortjener.

Mens du venter på din måltidskasse, kan du fordrive tiden med at læse vores spændende artikler, hvor du blandt andet kan læse om, hvorfor kornfri hundefoder er så godt for din bedste ven.

Skriv et svar

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog