MÆT hjemmelavet hundeis

Sjove måder at fodre sin hund på

Vi har fået meget og rigitig god feedback fra vores MÆT kunder allerede, som fortæller, hvordan de serverer de friske måltider for deres hunde. Dette er både kunder, der fodrer deres hunde fuldtid med MÆT og kunder, der fodrer med frisk hundemad som et supplement til hundens tørfoder f.eks.

KONG

De voksne hunde, der har brug for ekstra stimulering og aktivering i løbet af dagen, har ofte også godt af at blive stimuleret og aktiveret, når det kommer til deres måltider. Ved at fylde en KONG med frisk hundemad og fryse den ned til maden er semi-hård, udfordrer man sin hund på alle sanser og kundskaber. 

Lickimat

Derudover kan den friske hundemad blive “smurt” ud på en lickimiat, som også stimulerer din hund og aktiverer den ved måltidet.

Topple 

Toppl (fryser) halv mæt pølse passer perfekt.

Hundeis

MÆT hjemmelavet hundeis

Man kan også være kreativ og lave sine egne små hundens / frosne godbidder af MÆT ved at rulle små kugler (lav dem i fornuftig størrelse ift. din hunds størrelse) og fryse dem ned i kort tid 10-15 min f.eks. til de er faste og giv dem til din hund som en godbid derhjemme eller på gåturen.

Skriv et svar

Luk
Luk
Sign in
Luk
Kurvr (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Currency
Language