MÆT Startpakke

Med en startkasse fra MÆT har du og din hund mulighed for at afprøve vores forskellige varianter. Du kan frit vælge mellem MÆT Pets Deli- eller Risotto-opskrifter med kylling, gris eller en blanding.

  1. Vælg antal pølser i hundemåltidskassen.
  2. Vælg opskrift: Deli eller Risotto – eller begge.  
  3. Vælg om du vil have gris, kylling eller begge. 
  4. Gratis levering ved køb af 8 pølser ellers kun 49 kr.

4488

Size Guide

BlandetBlandetBlandetGrisGrisGrisKyllingKyllingKylling
BlandetBlandetDeliKornfri, med 80% kød og sunde grøntsagerRisottoMed sunde ris, der er gode for fordøjelsen
Ryd

Close

Size Guide

Anbefalet daglig dosering: 2.5-3% af hundens vægt.

Vægt / Anbefalet daglig ration (ca.)

5 kg0,125-170gca. 0,25 pølse
10 kg0,250-350gca. 0,5 pølse
15 kg375-500gca. 1 pølse
Når du doserer, skal du tage højde for hundens aktivitet, motion, anden ernæring og snacks. Har du en hvalp så læs mere her

"Da vi fik muligheden for at prøve MÆT, blev vi glade! Vi sætter pris på valget af råvarer, da foderet ikke er forarbejdet, og derfor næsten ikke bliver mere friskt.
Det er dejligt at gøre Pelle glad med et lækkert, næringsrigt hundefoder, når vi kommer hjem. 
Vi kan ikke anbefale MÆT nok.

Nu har vi suppleret med MÆT i 2 ugers tid, og vi synes vi kan mærke hans humør et afbalanceret. Han sover igennem, og tænker det et fordi han er mæt på en god en måde."

Gavin, og hans cotontzu/shiton Pelle på knap ½ år

pelle test chicken deli maet 1
lenni_puppy_maet

Daglig dosering

Anbefalet daglig dosering: 2.5-3% af hundens vægt.

Vægt / Anbefalet daglig ration (ca.)
5 kg: 0,125-170g
10 kg: 0,250-350g
15 kg: 375-500 (svarende til ca. 1 pølse)
20 kg: 5-600g
30 kg: 750-900g
35 kg: 875-1000g (svarende til ca. 2 pølser)
40 kg: 1-1.200g

Når du doserer, skal du tage højde for hundens aktivitet, motion, anden ernæring og snacks. Har du en hvalp så læs mere her

Hvad er på meny'en?

Vælg mellem de kalorielette Deli-opskrifter eller Risotto, der er særlig gode til sarte maver. De fået begge med kylling og gris.

FRISKT ER BEDST

Nordiske råvarer

Friskt kød og grønt

Fyldt med vitaminer

pork party plate maet

Single protein

Høj fordøjelighed

Ingen konserveringsmidler

Spørgsmål og svar

Skal jeg vælge hundemad med eller uden ris?

Som udgangspunkt kan hunde sagtens tåle ris. Ris kan være godt, hvis din hund har tendens til dårlig mave, da kogte ris kan berolige mave-tarmkanalen. Frisk hundemad med ris er glutenfri, så har din hunde glutenallergi, kan den stadig spise MÆTs Risotto hundemåltider. 

 

Hvis din hunds mave- og tarmsystem har det svært med at fordøje kornprodukter, så er MÆTs Deli opskrifter et godt og sundt alternativ. Deli-produkterne er korn- og glutenfri, og især gode til hunde, der skal tabe sig pga. deres lave fedtprocent. 

Hvorfor skal jeg vælge frisk hundemad?

Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt med sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer. 


Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder, så hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad så prøv frisk hundemad.

esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit

Hvad er det bedste hundemad for min hund?

Det er forskelligt fra hund til hund, hvilket hundefoder er det bedste for den. Oplever du at din hund ofte har mave- eller tarmproblemer, så kan det skyldes kosten. Ligeledes kan det skyldes en forkert kost, hvis din hunds pels og hud ser glansløs eller irriteret ud. Også dårlig ånde kan skyldes en dårlig kost. 

 

Konsultér gerne en dyrlæge, så din hund kan få en faglig vurdering. Udslæt, maveproblemer m.m. kan også skyldes diverse allergier, og derfor er det altid godt, hvis du søger råd og vejledning hos dyrlægen.

 

Hvad er forskellen på Deli og Risotto hundemad?

I MÆTs Deli-opskrifter er der ingen korn eller gluten i. De har en lav fedtprocent, og egner sig især godt til hunde, der skal passe på vægten. 

 

I MÆTs Risotto-opskrifter er der ris i, men de er stadig glutenfri. Ris er godt til at skabe en god og sund balance i hundes mave- og tarmsystem. 

 

Både Deli og Risotto er lavet af friske nordiske råvarer. De er uden konserveringsmidler, farve- og smagsstoffer. Der er kun tilsat ekstra vitaminer og mineraler.

 

Hvordan bestiller jeg en hundmåltidskasse?

Hos MÆT har vi gjort det simpelt og ligetil. Du skal blot vælge, hvor mange pølser, hvilke varianter og proteinkilder, du gerne vil have i din hundemåltidskasse. Vælg til sidst hvor ofte, du ønsker hundemåltidskassen leveret. Du kan få den leveret direkte til din dør, eller du kan vælge den til afhentning i MÆTs lokaler i København. 

You May Also Like