Udviklet af fodereksperter og godkendt af dyrlæger

MÆT’s friske hundemad er en videreudvikling af traditionelt vådfoder. Det har samme bløde konsistens og giver din hund de samme fordele – plus endnu flere!

Frisk hundemad – vådfoder i den højeste kvalitet

Frisk hundemad består af nordiske grøntsager og kød af høj kvalitet, som kun er  opvarmet mildt (sous-vide) for at bevare alle næringsstofferne. Vores hundemad indeholder ingen konserveringsmidler og er klar til servering fra køleskabet.

✅ Fantastisk smag og duft – hundene elsker det!
✅ Med alle de nødvendige vitaminer og mineraler
✅ Mindre forarbejdning giver en god fordøjelse

[konte_button shape=”square” size=”large” link=”url:https%3A%2F%2Fmaetpets.com%2Fprodukt%2Fvaadfoder-pakke%2F|title:V%C3%A5dfoder%20pakke”]Bestil nu[/konte_button][konte_empty_space height=”60px”]
MÆT et moderne vådfoder hund

Vores kunder siger...

[konte_carousel slide=”3″ scroll=”1″ arrows=”center”][konte_testimonial image=”236987″ name=”Stina” company=”Ejer af Odji”]Jeg kan sige uden at lyve at jeg aldrig har set min hund mere veltilpas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Min hund glæder sig til hvert et måltid og det er dejligt at se. Pelsen, energien og mætheden ses tydeligt. Jeg kan sige uden at lyve at jeg aldrig har set min hund mere veltilpas.”

Leveringsoplevelsen var bare suveræn og både friskhed og duft i pølserne, gjorde min hund næsten slugte maden i sig.[/konte_testimonial][konte_testimonial image=”236977″ name=”Melis” company=”Ejer af Milo & Sandy”]Ren ernæringsviden og anbefaling herfra ??

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Vi kæmpede i lang tid med Milos utrolige dårlige og sarte mave. ?? Jeg har længe ledt efter et sundt og ernærende måltid der kunne opfylde alle de nødvendige ernæringsbehov, og til min store overraskelse faldt det friske hundemad i god jord. I dag bruger vi MÆT til alt, ligefra godbidder, fyld til kong, og hundenes daglige måltider?[/konte_testimonial][konte_testimonial image=”236982″ name=”Natascha” company=”Ejer af Sep”]En stor succes for min skeptiske Schæfer!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Jeg blev gjort opmærksom på MÆT via Instagram, og på det tidspunkt havde jeg aldrig hørt om frisk hundemad før. Men efter at have nærlæst ingredienserne nøje (og konkluderet, at det var lutter gode råvare!), gav jeg MÆT et forsøg. Og det var en stor succes![/konte_testimonial][/konte_carousel]

hundemad maet portrait five and a half dogs e1651313500330 | MÆT

Kun rene råvarer – intet andet

Almindeligt hundefoder er typisk højt forarbejdet og minder ikke om hundenes naturlige føde.

Vores friske og let opvarmede hunde-måltider har masser af næring og et naturligt vandindhold. Dette giver maden en høj optagelighed (86%), som bidrager til en bedre fordøjelse og et mere balanceret energiniveau.

✅ Ingen konserveringsmidler, smags- eller farvestoffer
✅ Optagelighed på hele 86%!
✅ Din hund vil takke dig.

[konte_button shape=”square” size=”large” link=”url:https%3A%2F%2Fmaetpets.com%2Fprodukt%2Fvaadfoder-pakke%2F|title:V%C3%A5dfoder%20pakke”]Bestil idag[/konte_button]

En fantastisk oplevelse for din hund

Hvis hunde selv kunne vælge deres mad, ville de vælge noget med masser af smag og lugt.

? MÆT’s friske hundemad giver din hund en fantastisk smags- og lugtoplevelse, så selv de kræsne hunde får lyst til at spise.
? Så snart pakken kommer ind af døren, vil din hund kunne dufte de lækre ingredienser i den friske hundemad fra MÆT.
? Mange af vores medlemmer oplever, at deres hund bl.a. bliver gladere, får bedre fordøjelse, flottere pels, mindre og mere ensartet afføring.

[konte_button shape=”square” size=”large” link=”url:https%3A%2F%2Fmaetpets.com%2Fprodukt%2Fvaadfoder-pakke%2F|title:V%C3%A5dfoder%20pakke”]Bestil idag[/konte_button][konte_empty_space height=”30px”]
Keramik Hundeskål MÆT Pets
Tør vs. Frisk, let opvarmet hundefoder - MÆT

Forarbejdet mad er ikke sundt! – Skift til naturlig hundefoder

Frisk, let opvarmet hundemad er så ren og naturlig som muligt og indeholder ingen fyldstoffer – kun lækkert kød og grønt med alle de vitaminer og mineraler din hund har behov for.

MÆT’s hundemad et lavere energiindhold end meget andet hundefoder, så din hund kan spise en større portion for mindre kalorier. Det gør det nemmere at forhindre overvægt.

[konte_button shape=”square” size=”large” link=”url:https%3A%2F%2Fmaetpets.com%2Fprodukt%2Fvaadfoder-pakke%2F|title:V%C3%A5dfoder%20pakke”]Bestil idag[/konte_button]

Hundeforælder uden ekstra besvær

Livet som hundeejer er travlt – vi vil gerne gøre det nemmere for dig.
Lad os levere frisk og sund hundemad direkte til din dør, så du kan bruge mere tid sammen med din hund. Mens I hygger jer, klarer vi alt det praktiske.

Som hundeejer vil du det bedste for din hund – det vil vi også.
Alle hunde fortjener et langt og sundt liv, og derfor er det enormt vigtigt, hvad de får at spise.

Når du giver din hund frisk hundemad fra MÆT, kan du føle dig tryg ved, at den får de nødvendige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner.

[konte_button shape=”square” size=”large” link=”url:https%3A%2F%2Fmaetpets.com%2Fprodukt%2Fvaadfoder-pakke%2F|title:V%C3%A5dfoder%20pakke”]Bestil idag[/konte_button][konte_empty_space height=”30px”]
MÆT hundefoder online

Vores friske hundemad

Vælg lækre hundemåltider med gris, laks, kylling eller okse – og sunde grøntsager. Vi har noget for enhver smag: balanceret kost, meget kød, slankefoder, til aktive hunde og de med sarte maver.

[konte_product_grid limit=”6″ columns=”4″ category=”hundemad”][/konte_product_grid]

Spørgsmål og svar

Hvorfor frisk hundemad?

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt med sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer. 

Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder, så hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad så prøv frisk hundemad.

Kan hvalpe spise MÆT frisk hundemad?

Ja, hvalpe kan spise MÆT Deli-måltider, når de er fyldt 4 uger. Fra 8 ugers-alderen kan de også spise MÆT Risotto-måltider. Hvalpe skal have 5-8% af deres kropsvægt.

Vi er blandt andet omtalt i

Logo tekstx1 blackwhite | MÆT
logo v2 blackwhite | MÆT
Unknown 5 blackwhite | MÆT

Din hund glæder sig allerede

Få MÆTs hundemad af de bedste råvarer leveret, lige til døren. Vi gør det nemt at være hundeejer, og din hund vil elske dig for det.

[konte_banner text_position=”bottom-left” font_container=”font_size:35px|line_height:1″ content_weight=”bold” scheme=”light” button_type=”normal” button_size=”medium” button_text=”Bestil idag ?” image=”243014″ link=”url:https%3A%2F%2Fmaetpets.com%2Fprodukt%2Fvaadfoder-pakke%2F|title:V%C3%A5dfoder”]MÆT Vådfoder-pakke[/konte_banner]
Luk
Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.