Frisk hundemad – en videreudvikling af vådfoder

MÆT’s friske hundemad er en videreudvikling af traditionelt vådfoder. Det har samme bløde konsistens og giver din hund de samme fordele – plus endnu flere! Frisk hundemad består af nordiske grøntsager og kød af høj kvalitet, som er blevet tilberedt mildt (sous-vide) for at bevare næringsstofferne. Maden er pakket i pølseform, som opbevares på køl. Det eneste du skal gøre er at tage maden ud af køleskabet og skære den ud, så er der serveret.

✅ Fantastisk smag og duft – hundene elsker det!
✅ Med alle de nødvendige vitaminer og mineraler
✅ Optagelighed på hele 86%!
✅ Giver flot pels og god fordøjelse
✅ Ingen konserveringsmidler, smags- eller farvestoffer

Bestil prøvepakke
MÆT et moderne Vådfoder hund
MÆT Chicken Risotto med kylling, gulerødder, ærter, æg og ris. Vi laver også måltider uden ris.

Vores kunder siger...

Vores friske hundemad

chicken feast ingredients maet tall

Chicken Risotto

Holder hundens mave i balance

Kylling (59%) (kød, hud, organer), ris, vand, gulerod, æg, ærter, vitaminer og mineraler.

👍 Til sarte maver
👍 Allergivenlig
👍 Sunde proteiner
👍 Høj på fibre
👍 Sænker kolesterol

pork party tall maet

Pork Risotto

God til aktive og sportshunde

Svinekød og organer (53%), vand, ris, gulerod, blomkål, spinat, kartoffelfibre, vitaminer og mineraler.

👍 Sunde kulhydrater
👍 
Højt energi-indhold
👍 Essentielle fedtsyrer

👍 Støtter knogler, nerver, hjertefunktion & tyktarm

Chicken Deli

Chicken Deli

Særligt egnet til hunde, der skal passe på vægten

Kylling (80 %) (kød, hud, organer), vand, spinat (5%), svinekødsgelatin, ærtemel, kartoffelfibre, tang (1%), vitaminer og mineraler.

👍 Vægtbalance
👍 Højest på protein
👍 Lavest på fedt
👍 Sundt tarmsystem
👍 Understøtter skjoldbruskkirtlen

pork deli tall maet

Pork Deli

Hold vægten uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen

Grisekød (80 %) (kød og organer), vand, spinat (5%), grisekødsgelatin, tang (1%), vitaminer og mineraler.

👍 Vægtbalance
👍 Proteinrig
👍 Essentielle fedtsyrer
👍 Sundt tarmsystem
👍 Understøtter skjoldbruskkirtlen

Rex og MÆT Pets

Hvad ville din hund selv vælge?

Hvis hunde selv kunne vælge deres mad, ville de vælge noget med masser af smag og lugt. MÆT’s friske hundemad giver din hund en fantastisk smags- og lugtoplevelse, så selv de kræsne hunde får lyst til at spise. Så snart pakken kommer ind af døren, vil din hund kunne dufte de lækre ingredienser i den friske hundemad fra MÆT.

Mange af vores kunder oplever, at deres hund bl.a. bliver gladere, får bedre fordøjelse, flottere pels, mindre og mere ensartet afføring. Derudover har MÆT’s hundemad et lavere energiindhold end meget andet hundefoder, så din hund kan spise en større portion for mindre kalorier. Det gør det nemmere at forhindre overvægt hos en madglad hund.

Bestil prøvepakke

En sundere og nemmere hverdag

Livet som hundeejer er travlt – vi vil gerne gøre det nemmere for dig. Lad os levere frisk og sund hundemad direkte til din dør, så du kan bruge mere tid sammen med din hund. Mens I hygger jer, klarer vi alt det praktiske.

Som hundeejer vil du det bedste for din hund – det vil vi også. Alle hunde fortjener et langt og sundt liv, og derfor er det enormt vigtigt, hvad de får at spise. Når du giver din hund frisk hundemad fra MÆT, kan du føle dig tryg ved, at den får de nødvendige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner. Læg bekymringerne væk og få mere tid til en masse dejlige oplevelser med din bedste firbenede ven ❤️

Bestil prøvepakke
Albus og Mette

Fra hundeforældre til hundeforældre

Som hundeforældre siger vi “Nej tak til dårlig hundemad”. Vores hunde fortjener sund og frisk kvalitetsmad – ligesom os. Maden har nemlig stor betydning for din hunds sundhed.

Vi startede MÆT, fordi vores hund Lenni var blevet vant til friskproduceret hundemad, da vi boede i udlandet, og vi kunne mærke madens positive virkning på ham. Hjemme i Danmark kunne vi ikke finde frisk hundemad nogle steder, og derfor tog vi sagen i egen hånd. 

Vi startede MÆT i sommeren 2020, og et lille år senere smovser mere end 1000 danske hunde et friskt, næringsrigt og sundt måltid hver eneste dag.

Bestil prøvepakke

Spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg vælge frisk hundemad?

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt med sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer.

Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder, så hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad så prøv frisk hundemad.

Hvordan finder jeg næringsindhold?

Frisk hundemad fra MÆT indeholder råvarernes naturlige næringsstoffer, og vi tilføjer kun ekstra vitaminer og mineraler, så din hund sikres et komplet måltid.

Du kan finde næringsindholdet, såsom protein, fedt og vitaminindhold på produktsiderne. Læs f.eks. om Chicken Risotto’s næringsindhold her.

Hvad er forskellen på Deli og Risotto hundemad?

  • MÆT Deli indeholder ikke korn eller gluten. De har en lav kulhydratprocent, og egner sig især godt til hunde, der skal passe på vægten. Ønsker du ikke at fodre med korn, er MÆTs Deli opskrifter et godt og sundt alternativ. Deli-produkterne er korn- og glutenfri, og især gode til hunde, der skal tabe sig pga. det lavere indhold af kulhydrater.
  • MÆT Risotto indholder ris, men er glutenfri. Ris er sunde, glutenfri kulhydrater og kan være ekstra godt, hvis din hund har tendens til dårlig mave, da kogte ris kan berolige mave-tarmkanalen. Frisk hundemad med ris er glutenfri, så har din hund glutenallergi, kan den stadig spise MÆTs Risotto hundemåltider.

Både Deli og Risotto er lavet af friske nordiske råvarer. De er uden konserveringsmidler, farve- og smagsstoffer. Der er kun tilsat ekstra vitaminer og mineraler.

Køb MÆT på flere måder

Få MÆTs hundemad af de bedste råvarer leveret lige til døren eller køb i en butik nær dig. Vi gør det nemt at være hundeejer og din hund vil elske dig for det.

Luk
Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Valuta