Hunni – Hundebutik København

Kategori : ,

Dato : 2021

Tags : ,

Designer hundebutik Hunni, en stolt forhandler af MÆT. Find frisk hundemad og snacks på Christianshavn i hjertet af København.

Vi glæder os over at kunne tilbyde dig dit yndlings MÆT hundemad i form af de velkendte pølser og snacks hos hundebutik Hunni Christianshavn!

 

Hunni Christianshavn – nordic design

Vi har valgt at indgå et samarbejde med Hunni på grund af deres værdier. Alle hunde fortjener den bedste kvalitet OG mulighed for at kunne udtrykke deres personlighed samtidig! Derudover går Hunni op i at have varer som ikke alle andre har og derfor finder du unikke fund både på deres website, men også i deres hundebutik københavn. Hos Hunnishop finder du unikke halsbånd, seler, tasker, senge og diverse accessories. Hunni går forresten op i at dyrefoder skal være næringsindholdigt og til gavn for dyret – Dét er noget vi kan lide at høre. 

 

Hvorfor Hunni hundebutik?

Hunni’s værdier som butik vil MÆT gerne være en del af og vi glæder os til at kunne byde dig og din hund på et dejligt måltid mad og snacks hos Hunni! 

 

 

Hvorfor forhandler Hunni MÆT?

"I Hunni går vi op i design, god kvalitet og derudover er vi altid nysgerrig på leverandører, der motiveres af, at gøre det nemmere og bedre for både hund og ejer.

Frisk hundefoder fra MÆT skiller sig ud på en nytænkende og unik måde, der passer godt ind i Hunni"

Martine fra Hunni

Hunni MÆT Pets frisk hundemad

 

 

Hvor er Hunni hundebutik placeret?

SoMe

Spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg vælge frisk hundemad?

Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt med sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer. 


Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder, så hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad så prøv frisk hundemad.

Skal jeg vælge hundemad med eller uden ris?

Som udgangspunkt kan hunde sagtens tåle ris. Ris kan være godt, hvis din hund har tendens til dårlig mave, da kogte ris kan berolige mave-tarmkanalen. Frisk hundemad med ris er glutenfri, så har din hunde glutenallergi, kan den stadig spise MÆTs Risotto hundemåltider. 

 

Hvis din hunds mave- og tarmsystem har det svært med at fordøje kornprodukter, så er MÆTs Deli opskrifter et godt og sundt alternativ. Deli-produkterne er korn- og glutenfri, og især gode til hunde, der skal tabe sig pga. deres lave fedtprocent. 

Hvad er forskellen på Deli og Risotto hundemad?

I MÆTs Deli-opskrifter er der ingen korn eller gluten i. De har en lav fedtprocent, og egner sig især godt til hunde, der skal passe på vægten. 

 

I MÆTs Risotto-opskrifter er der ris i, men de er stadig glutenfri. Ris er godt til at skabe en god og sund balance i hundes mave- og tarmsystem. 

 

Både Deli og Risotto er lavet af friske nordiske råvarer. De er uden konserveringsmidler, farve- og smagsstoffer. Der er kun tilsat ekstra vitaminer og mineraler.

 

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog