Centrum dyreklinik – Espergærde

Kategori :

Dato : 2021

Hvem er Centrum dyreklinik?

Centrum Dyreklinik er en moderne dyreklinik beliggende i Espergærde, Danmark. Klinikken blev grundlagt i 2017 af de erfarne dyrlæger Amalie Sejr Dinsen og Christa Dam Hede. De fokuserer på smådyr som hunde, katte, kaniner og marsvin og tilbyder en bred vifte af veterinærydelser.

De er dedikeret til at sikre, at kæledyr får den bedst mulige ernæring. Derfor tilbyder de også MÆT foder, som er nøje udvalgt for at opfylde dyrs ernæringsmæssige behov. Med MÆT foder kan du være sikker på, at dit kæledyr får den rette næring og støtte til en sund og aktiv livsstil.

Hvor ligger Centrum dyreklinik?

Erna Hagemanns Vej 5, 3060 Espergærde

Hvorfor valgte centrum dyreklinik at føre MÆT?

Vi er meget glade for at blive forhandler af MÆTs friske hundemad. Vi synes produktet er rigtig godt og anbefaler det til mange hunde. MÆT er et frisk fuldfoder til hunde. Det betyder at man godt kan fodre en hund udelukkende med MÆT ind som supplement til hundens almindelige foder. Det kan fx. være til småtspisende hunde, hunde der har været syge og skal have lidt ekstra eller bare som lidt lækker forkælelse engang imellem. MÆT kan gives alene eller blandet i tørkosten.

Centrum dyreklinik – Espergærde

 

 

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog