Gadekrydset – Kvalitets Dyrehandel Amager

En stor, flot og rummelig hundebutik, hvor du ikke er i tvivl, at udvalget er fodring med omtanke.

Kategori : ,

Dato : 2021

Tags : ,

Hvem er Gadekrydset?

Gadekrydset er en Dyrehandel Amager med værdier, som vi selv spejler os i – rene råvarer, høj på sundhed og velvære med ingen kunst- eller tilsætningstoffer. Derfor var Gadekrydset det oplagte valg for MÆT!

Hvorfor valgte MÆT at forhandle med hundebutikken, Gadekrydset?

Vi har valgt at alliere os med Gadekrydset, fordi de går op i at fodre med omtanke. De sørger for kun at kunne tilbyde dyrefoder uden kemikalier og kemi, som taler lige ind i vores værdier om friskt hundemad. Det er god hundemad i vores øjne! 

Gadekrydset går desuden op i miljøet i form af bæredygtighed samt næstekærlighed til de svageste i samfundet. De samler derfor de ting du ikke længere bruger og giver det til hjemløse hunde og katte eller til hjemløse med dyr. Dét er nogle værdier vi gerne vil være med til at støtte, og vi ser frem til et godt samarbejde med Gadekrydset!

 

Hvorfor valgte Gadekrydset at føre MÆT?

Vi har været heldige og få en udtalelse fra Gadekrydset om hvorfor de var interesserede i at have MÆT i deres sortiment. Du kan læse nedenunder hvorfor Gadekrydset mener, at MÆT er et interessant produkt for hundeejere

 

Dyrebutik - gadekrydset Dyrebutik_Gadekrydset

"Vi valgte MÆT grundet den omhyggelige omtanke bag maden - De nøje overvejelser om det rigtige indhold, hvor det stammer fra, med fokus på at undgå kemikalier og kemi, og at støtte vores nordiske lande.

Vi har ikke set et lignende produkt! Ingen frost, intet opkog, ingen dehydrering, det er frisk mad! Som hvis vi selv stod ved gryderne og skulle anrette en tallerken til hunden.

Nemt at finde plads til, ingen besvær med at servere, et ligetil produkt, der gør hunden mæt, tilfreds, sund og rask!"

Amalie Gade, medejer af Gadekrydset

Charlie

 

 

Hvor er Gadekrydset placeret?

SoMe

Spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg vælge frisk hundemad?

Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt med sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer. 


Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder, så hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad så prøv frisk hundemad.

Skal jeg vælge hundemad med eller uden ris?

Som udgangspunkt kan hunde sagtens tåle ris. Ris kan være godt, hvis din hund har tendens til dårlig mave, da kogte ris kan berolige mave-tarmkanalen. Frisk hundemad med ris er glutenfri, så har din hunde glutenallergi, kan den stadig spise MÆTs Risotto hundemåltider. 

 

Hvis din hunds mave- og tarmsystem har det svært med at fordøje kornprodukter, så er MÆTs Deli opskrifter et godt og sundt alternativ. Deli-produkterne er korn- og glutenfri, og især gode til hunde, der skal tabe sig pga. deres lave fedtprocent. 

Hvad er forskellen på Deli og Risotto hundemad?

I MÆTs Deli-opskrifter er der ingen korn eller gluten i. De har en lav fedtprocent, og egner sig især godt til hunde, der skal passe på vægten. 

 

I MÆTs Risotto-opskrifter er der ris i, men de er stadig glutenfri. Ris er godt til at skabe en god og sund balance i hundes mave- og tarmsystem. 

 

Både Deli og Risotto er lavet af friske nordiske råvarer. De er uden konserveringsmidler, farve- og smagsstoffer. Der er kun tilsat ekstra vitaminer og mineraler.

 

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog