Om MÆT

MÆT laver frisk hundemad til din hund, fordi det er den bedste form for næring, du kan give din hund.

Historien bag MÆT

Vi hedder Petra, Sebastian og Lenni. Vi er en lille familie, der bor og arbejder på Østerbro. 

Efter at have boet i Finland i en række år, hvor Lenni tilbragte sine dage med at spise frisk hundemad, vendte vi retur til Danmark. Men det var umuligt at finde frisk hundefoder. Hylderne var fyldt med tørfoder eller vådfoder i dåse, og vi fandt ud af, at kvaliteten bare ikke var høj nok. Lenni har som mange andre hunde brug for en særlig diæt og er meget kræsen. Men frisk hundemad gnasker han i sig.

Derfor besluttede vi os for, at det ville vi ændre på! Vi ville bringe frisk hundemad til Danmark, for hvis vores Lenni har bedre af frisk hundemad, så kan han ikke være den eneste. 

Vores Værdier

FRISKT

Vores friske hundemad består både af kød, grøntsager, vitaminer, mineraler og fibre, som er blevet let tilberedt for at optimere hundens fordøjelse af maden. Den friske hundemad opbevares på køl for at holde det friskt, eftersom MÆT friske hundemad ikke indeholder tilsætnings- eller farvestoffer.

FORSKNINGSBASERET

Vores dygtig hundeernæringsekspert har udviklet opskrifterne på frisk hundemad. Hun har taget højde for hundens primære ernæringsbehov, de bedste råvarer og fordelingen af proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, så din hund får den bedste kombination af ingredienser. 

SUNDT

Vores friske hundemad er lavet med friske råvarer fra nordiske gårde. Der er kæret for opskrifterne, så de indeholder alle de proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, vores hunde har brug for for at kunne leve et energisk liv med kvalitet, sunde tarme og flot pels.

NORDISK KVALITET

Vi kan godt lide at vide, hvor vores egen mad kommer fra, så hvorfor ikke også vores hundes mad? For os er kvalitet en prioritet. MÆTs hundemåltider fremstilles med friske råvarer fra nordiske gårde, så du er garanteret hundemad, der er op til europæiske – og menneskelige – standarder. Desuden er lokalt produceret mad også bedre for klimaet.

MÆT Familien

Vi hedder Sebastian, Petra og Lenni. Vi er en lille familie, der bor og arbejder på Østerbro.

PETRA, SEBASTIAN & LENNI

Team MÆT

Vores familie er vokset til et team (og vi søger flere!), og vi leverer hundrede vis af hunde-måltider hver måned. På mange måder er vi lige kommet i gang, og det der driver os, har ikke ændret sig: Vi ønsker at gøre de lettere at have sunde hunde. Vi er ikke sikre på, om Lenni indser, hvor mange hunde han påvirket, men vi tror, at han ville være tilfreds.

Er du vild med hunde og vil du gerne gøre en forskel ift. deres sundhed så skriv en email til [email protected]. Vi leder altid efter nye dygtige teammates.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

MÆT

hundemad af de bedste råvarer, leveret direkte til din dør