MÆT Homestyle: naturlige hundesnacks

Beløn din hund med naturlige hundesnacks

Naturlige hundesnacks af høj, nordisk kvalitet

Hos MÆT betyder hundes sundhed rigtig meget. Vores firbenede venner skal have ren og næringsrig kvalitetsmad, som passer ind i en sund livsstil. Derfor var det vigtigt for os at introducere fedtfattige, naturlige hundesnacks / hundegodbidder i vores sortiment. Et sundt valg er et naturligt valg 💚

“MÆT Homestyle” er sprøde og ovnbagte kyllingesnacks lavet af 100% nordiske ingredienser, så du er sikret en høj kvalitet. Den høje kvalitet giver kyllingekød, der smager og dufter lækkert, så ingen konserveringsmidler er nødvendige.

✅ Kun én ingrediens, 100% naturlig
✅ Fedtfattig og proteinrig
✅ God for tænderne
✅ Kornfri og glutenfri
✅ Ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler

naturlige hundesnacks

Sådan laver vi naturlige hundesnacks

Vores snacks er 100% naturlige med kun én ingrediens: Lækker, nordisk, tørret kylling. Her finder du ingen tilsætningsstoffer eller andet kunstigt – den naturlige smag og duft fra kyllingen er nok i sig selv. 😍 Vi kalder vores snacks “MÆT Homestyle”, fordi de er ligesom hjemmelavede snacks. Det eneste vi har gjort er at tørre dem i ovnen, så kyllingekødet bliver dejligt sprødt. De sunde lækkerier bliver pakket i en genlukkelig pose, som du let kan tage med til hundetræning eller på gåturen.

Bør opbevares tørt ved stuetemperatur.

Et hit blandt hundene

Fedtfattige hundegodbidder

Hvis du gerne vil gøre din hunds kost sundere, er naturlige snacks noget af det nemmeste at starte med. Hunde elsker en lækker belønning, men det kan hurtigt løbe op i mange kalorier eller usunde ingredienser, hvis du ikke vælger en naturlig og fedtfattig udgave.

Med kun én ingrediens (100% nordisk kylling) er vores snacks så naturlige som muligt. Naturlige snacks er mere fedtfattige end almindelige godbidder til hunde, og de er derfor en sundere måde at give din hund en lækkerbisken på. Det svarer lidt til, hvis vi mennesker spiser noget lækkert frugt i stedet for at tømme en pose chips 😜

hundegodbidder

Et alternativ til almindelige hundegodbidder

naturlige hundesnacks

Vores snacks er et sundt alternativ til almindelige godbidder til hunde. Vi kalder dem snacks i stedet for godbidder, fordi vores snacks er større end de små runde kugler, som man normalt forbinder med ordet “hundegodbidder”. De kan dog bruges til de samme formål, og mange af vores hundesnacks kan nemt brækkes i mindre stykker.

En af fordelene ved vores naturlige snacks er, at hunden får brugt sine tyggemuskler mere. Når den tygger i den sprøde kylling, er dette med til at rense dens tænder. Din hund får derfor en lækkerbisken og forbedret sin tandhygiejne på samme tid.

Skal din hund forkæles, kan du prøve Chicken Neck, som er en af vores større og længerevarende hundesnacks. I den anden ende af skalaen finder du vores mindre og hurtigere snack – de lækre Chicken Bites.

Godbidder til hundetræning

Mange af vores snacks fungerer rigtig godt som godbidder til hundetræning. De smager og lugter dejligt, og dette er selvfølgelig med til at give vovsen mere motivation i træningen. Hvilken hund elsker ikke kylling?

Til generel hundetræning anbefaler vi den lækre Chicken Fillet, som er ekstra fedtfattig og nem at knække i mindre stykker. Laver du mere udfordrende træning med din hund, f.eks. sportræning, vil vores aromatiske Chicken Belly være et hit pga. den intense smag og duft.

Da vores godbidder/snacks er tørrede, er de nemme at tage med til bl.a. hundetræning. Snackposen kan åbnes og lukkes igen, og du får ikke fedtede fingre af at røre ved snackene.

Godbidder til hundetræning
kylling godbidder til hunde

Alllergi godbidder

Hvis du har en hund med allergi eller gerne vil beskytte den mod at udvikle det i fremtiden, så er naturlige hundesnacks det sikreste valg. Vores snacks indeholder ikke korn, hvede, majs, soja eller gluten, som er nogle af de mest almindelige allergi-udløsere for hunde. 

Naturlige snacks er også mildere for vovsens mave, hvilket er med til at mindske risikoen for en allergisk reaktion.

kylling godbidder til hunde


MÆT Homestyle-serien består af 4 forskellige tørrede kyllingesnacks / kylling godbidder til hunde. Hver snack egner sig særligt godt til forskellige situationer, og du kan derfor både finde hundegodbidder og godbidder til hundetræning hos os.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.