Stop madspild. Køb Frisk hundemad med rabat. Her ses et billede af MÆT måltidskasse

En frisk hund er en MÆT hund

Hunde er unikke, ligesom deres ejere og behovet varierer bredt, især når det kommer til ernæring og sundhed. I 2020 fik Sebastian derfor idéen efter en årrække i Finland: at tilbyde frisk foder af nordiske råvarer på det danske marked. Et koncept, der gør det enkelt for hundeejere at tilbyde de bedste hunde måltider til deres firbenede følgesvende – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller standarder.

En MÆT misson

Hos MÆT forpligter vi os til at levere ernæringsmæssigt afbalanceret og sund, frisk hundemad af højeste kvalitet og standard. Vores mission er at fremme hundens velvære og kost gennem nøje udvalgte nordiske råvarer og forskningsbaserede opskrifter, der opfylder hundens ernæringsbehov. Hos MÆT tror vi på, at en sund kost er nøglen til et aktivt og tilfreds hundeliv. Vores dedikation til friske råvarer, forskning, sundhed og nordisk kvalitet er grundlaget for at give vores firbenede venner den bedste ernæring, der på samme tid er skånsom for vores fælles planet.

Vores Værdier

FRISKT

Vores friske hundemad består både af kød, grøntsager, vitaminer, mineraler og fibre, som er blevet let tilberedt for at optimere hundens fordøjelse af maden. Den friske hundemad opbevares på køl for at holde det friskt, da hundemaden ikke indeholder konserveringsmidler eller smags- og farvestoffer.

FORSKNINGSBASERET

Vores dygtige hundeernæringsekspert har udviklet opskrifterne på frisk hundemad. Hun har taget højde for hundens primære ernæringsbehov, de bedste råvarer og fordelingen af proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, så din hund får den bedste kombination af ingredienser. 

SUNDT

Vores friske hundemad er lavet med friske råvarer fra nordiske gårde. Der er kæret for opskrifterne, så de indeholder alle de proteiner, vitaminer, mineraler og fibre, vores hunde har brug for for at kunne leve et energisk liv med kvalitet, sunde tarme og flot pels.

NORDISK KVALITET

Vi kan godt lide at vide, hvor vores egen mad kommer fra, så hvorfor ikke også vores hundes mad? For os er kvalitet en prioritet. MÆTs hundemåltider fremstilles med friske råvarer fra nordiske gårde, så du er garanteret hundemad, der er op til europæiske – og menneskelige – standarder. Desuden er lokalt produceret mad også bedre for klimaet.

Team MÆT

Vores familie er vokset og vi søger altid kompetente kandidater, der vil hjælpe med at sprede budskabet og gøre MÆT endnu bedre. Ønsker du yderligere oplysninger om MÆT, vores sortiment eller vores koncept? Vores dygtige team står parat til at hjælpe dig på vej. 

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog