vaadfoder kat jane duursma maetpets scaled

Frisk kattefoder

Noget af det vigtigste for kæledyrsforældre er at sikre, at deres pelsede venner har god mad at spise. Mens tørfoder og vådfoder har været hovedaktørerne i kattefoderarenaen i et stykke tid, har et nyt segment af industrien taget fart i løbet af de sidste par år: Frisk kattefoder.

Katteejere har nu en valgmulighed når der kommer til frisk kattemad og endda let tilgængelige i dagligvarebutikker, dyrebutikker eller via online-abonnement. De friske fødevarer kan prale af let fordøjelighed, lækker smag og sundhedsmæssige fordele, der ikke findes i traditionelt kattefoder. Men hvor sande er disse påstande? Og hvad adskiller frisk kattefoder fra vådfoder?

Hvad er frisk kattefoder?

Det der gør frisk kattefoder friskt er først og fremmest brugen af rene råvarer der er mindre forarbejdede, end traditionelt kattefoder, fx ved at bruge rigtigt kød frem for kødmel. Derudover bruger der heller ikke konserveringsmidler og derfor skal maden på køl som højkvalitets menneskemad.

Vi ved alle, at katte er kræsne væsner, så en af de største fordele ved frisk kattefoder er, at det måske er mere tiltalende for din kat end alternativerne. Nogle katte foretrækker måske konsistensen og smagen af friske fødevarer i modsætning til konserves o indholdet af frisk mad er lettere at fordøje.

Vælg et fuldfoder

Rå kød alene er ikke nok til at dække behovet for f.eks. alle vitaminer og mineraler. En kat, der spiser ensidigt udsat kød eller fisk, udvikler let mangler, der truer kæledyrets sundhed.

MÆT Frisk kattefoder

MÆT Pate Pate er et højkvalitets og velsmagende frisk kattefoder. Maden er rig på gode omega-3-fedtsyrer, der understøtter pels og leds velvære. MÆTs friske kattemad er velegnet til hverdagsfodring.

Skriv et svar

Luk
Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Valuta
Sprog