Rene Poter

Category :

Date : 2021

Rene Poter er efter vores mening et super koncept og en ren forkælelse for din hund!💕👌
Her kan du selv vælge om det skal være professionelle eller dig selv der skal give behandlingen!🚿🚿 Vælger du at gøre det selv, så har du adgang til alle lækre pleje produkter fra @lila.loves.it, samt børster og professionel føntørring

Hvorfor valgte rene poter at føre MÆT? 

Efter at have prøvet MÆT produkterne på vores firbenede venner og egne vovser, var der ingen tvivl om at MÆT skulle være en del af Rene Poter.

Vi glæder os til at kunne tilbyde vores søde kunder, et kvalitets hundefoder, der er frisk, sundt og ikke mindst helt uimodståeligt lækkert! – Nadia, butikschef. 

Hvorfor valgte MÆT Rene Poter?

For os er MÆT god hundemad og fysisk velvære for vores firbenede venner. Derfor ligger det os naturligt for os at samarbejde med Rene Poter i Søborg, da de også går op i velvære! Rene Poter elsker ren og sund pels og de ved hvad der skal til for at få pelsen til at skinne. De tilbyder både wellness for din hund udført af en professionel, men også vask-selv, hvor du får fri adgang til diverse shampooer, balsam og børster.

Rene Poter ved, at man ikke kan opnå det bedste resultat med mad af ringe kvalitet. Derfor er vi beærede over at være i deres sortiment! 

Ved du ikke helt hvor Rene Poter er placeret? Så tjek nedenunder!


Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.