MÆT fresh dog food

Fresh Nordic ingredients, heated gently and refrigerated until eaten

MÆT Hundemåltidskasse

Hvis vores hunde kunne vælge deres mad, ville de vælge noget med masser af smag og duft.

MÆT’s friske hundemad giver din hund en fantastisk smags- og lugtoplevelse, så selv de kræsne hunde får lyst til at spise. Så snart pakken kommer ind af døren, vil din hund kunne dufte de lækre ingredienser i den friske hundemad fra MÆT.

Prøv en hundemåltidskasse med 4 pølser + 1 snackpose for 149,-  uden binding.
Dernæst modtager du og hunni en levering, når det passer jer.

Try MÆT

Our fresh dog food

MÆT 's fresh dog food is made from carefully selected ingredients, which we combine to be able to offer your dog a complete meal with the healthiest nutrients, delicious taste and good energy.

Bestil en prøvepakke, så din hund kan teste vores friske hundemad derhjemme.

Order sample package

FRESH DOG FOOD IS THE BEST

Nordic raw materials

Fresh meat and vegetables

Filled with vitamins

Fresh dog food variant Pork Risotto

Single protein

High digestibility

No preservatives

A satisfied (MÆT) dog is a happy dog

Læs alle vores Trustpilot anmeldelser.

Which MÆT dog food should I choose?

Risotto - Dog food with healthy carbohydrates

I risotto opskriften blander vi lækkert kød med sunde grøntsager og ris, så din hund får et afbalanceret og naturligt måltid.

Risotto måltiderne med kylling og svin indeholder 59% kød og de fiberrige ris sørger for at holde maven i balance, hvis din hund har tendens til dårlig mave.

Særligt Risotto opskriften giver masser af energi og er særlig god til sarte maver, hunde med allergi og/eller kræsne hunde. 

Order MÆT
The two risotto varieties of fresh dog food
Grain-free and gluten-free dog food. MÆT Chicken & Pork Deli

Deli - A premium meal with lots of meat

Vores Deli opskrifter med kylling og svin indeholder 80% kød og vitaminrig spinat og tang for at sikre en afbalanceret diæt. 

Deli er vores kornfrie hundemad, der er særligt god til hunde, der skal passe på vægten, da den har en lav fedtprocent. 

Leder du efter glutenfrit hundefoder uden korn og med meget kød i, så er vores Deli produkter det perfekte valg til din hund.

Order MÆT

Your dog needs a complete diet

Hunde har også brug for sund og varieret mad. Et komplet måltid, som består af den ultimative kombination af udvalgte råvarer. Det er præcis, hvad MÆT’s friske hundemad er.

Vores opskrifter er glutenfri og har ingen konserveringsmidler eller farvestoffer.
MÆT er rene måltider lavet af sunde råvarer, så din hund får, hvad den har brug for.

Order MÆT
MÆT fresh dog food varieties
MÆT a modern Wet Food dog
MÆT Chicken Risotto with chicken, carrots, peas, eggs and rice. We also make meals without rice.

Hvad ville din hund selv vælge?

Rene og friske ingredienser betyder, at din hund får et lækkert og sundt måltid – hver dag! Se frem til en…

Glad og sund hund
✅ Med et balanceret energiniveau

✅ Bedre fordøjelse og mere ensartet afføring

Din hund vil takke dig.

Order MÆT

Hundefoder med kylling

Hundefoder med kylling er en sund kilde til protein. Udover en fantastisk smags- og lufteoplevelser for din hund, så er kylling også yderst fedtfattigt, hvilket gavner særligt aktive hunde og de der skal passe særligt på vægten. Vores Chicken Risotto er derudover særlig god som skånekost.

Hundefoder med svin

Hundefoder med svinekød er godt til de hunde, der har svært ved at tåle de traditionelle proteinkilder. Svinekød er særligt velegnet til hunde med tør hud og pels. Denne proteinkilde er særlig god for de hunde der har behov for ekstra energi som f.eks. jagthunde eller aktive hunde, der skal tage lidt på.

Hundefoder med okse

Hundefoder med oksekød har et højt proteinindhold, lavt fedtindhold og er glutenfrit. Hundefoder med oksekød er velegnet til voksne hunde og er også et godt valg til hunde med følsom mave. Oksekød giver din hund protein af høj kvalitet og essentielle fedtsyrer.

Hundefoder med laks

Hundefoder med laks bidrager med vigtige vitaminer og fedtsyrer, som din hund har brug for på et dagligt basis. Laks indeholder en masse D vitaminer og omega 3. Hundefoder med laks er en rigtig god løsning til hunde, der ofte har tør pels eller hud eller deciderede hudproblemer.

En sundere og nemmere hverdag med frisk hundemad

Som hundeejer vil du det bedste for din hund – det vil vi også. Alle hunde fortjener et langt og sundt liv, og derfor er det enormt vigtigt, hvad de får at spise.

Du kan føle dig tryg ved, at din hund får de nødvendige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner. Læg bekymringerne væk og få mere tid til en masse dejlige oplevelser med din bedste firbenede ven ❤️

Order MÆT
Albus and Mette

A taste explosion without equal

GLUTENFRI,
INGEN KONSERVERINGSMIDLER
ELLER FARVERSTOFFER

Questions and answers

What is the best dog food for my dog?

Generelt gælder det at det bedste hundefoder er lavet af rene og let forarbejdede råvarer uden fyldstoffer.

Oplever du at din hund ofte har mave- eller tarmproblemer, så kan det skyldes kosten. Ligeledes kan det skyldes en forkert kost, hvis din hunds pels og hud ser glansløs eller irriteret ud. Også dårlig ånde kan skyldes en dårlig kost.

Konsultér gerne en dyrlæge, så din hund kan få en faglig vurdering. Udslæt, maveproblemer m.m. kan også skyldes diverse allergier, og derfor er det altid godt, hvis du søger råd og vejledning hos dyrlægen.

Why fresh dog food?

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt ved sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer.

Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder. Hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad, så prøv frisk hundemad.

Can puppies eat SAT of fresh dog food?

Ja. Hvalpe har dog nogle særlige behov i deres kost, så du skal supplere med nogle tilskud. Når du giver din hvalp MÆT, anbefaler vi at tilsætte A38 som kalciumtilskud og æg som fosfor-tilskud.

Når din hvalp er 4 uger gammel, kan den begynde at spise MÆT Deli-måltider (Pork Deli eller Chicken Deli) – disse måltider er bløde og derfor nemme at tygge. Din hvalp kan spise MÆT Risotto-måltider (Chicken Feast Risotto eller Pork Party Risotto), fra den er 8 uger gammel.

How do I find nutritional content?

Frisk hundemad fra MÆT indeholder råvarernes naturlige næringsstoffer, og vi tilføjer kun ekstra vitaminer og mineraler, så din hund sikres et komplet måltid.

Du kan finde næringsindholdet, såsom protein, fedt og vitaminindhold på produktsiderne. Se alle vores friske hundemåltider her.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.Currency