MÆT frisches hundefutter

Frische nordische Zutaten, schonend erhitzt und bis zum Verzehr gekühlt

MÆT Hundemåltidskasse

Hvis vores hunde kunne vælge deres mad, ville de vælge noget med masser af smag og duft.

MÆT’s friske hundemad giver din hund en fantastisk smags- og lugtoplevelse, så selv de kræsne hunde får lyst til at spise. Så snart pakken kommer ind af døren, vil din hund kunne dufte de lækre ingredienser i den friske hundemad fra MÆT.

Prøv en hundemåltidskasse med 4 pølser + 1 snackpose for 149,-  uden binding.
Dernæst modtager du og hunni en levering, når det passer jer.

Versuchen Sie MÆT

Unser frisches Hundefutter

Das frische Hundefutter von MÆT wird aus sorgfältig ausgewählten Zutaten hergestellt, die wir kombinieren, um Ihrem Hund eine vollständige Mahlzeit mit den gesündesten Nährstoffen, köstlichem Geschmack und guter Energie anbieten zu können.

FRISCHES HUNDEFUTTER IST DAS BESTE

Nordische Rohstoffe

Frisches Fleisch und Gemüse

Gefüllt mit Vitaminen

Frische Hundefuttervariante Schweinefleischrisotto

Einzelnes Protein

Hohe Verdaulichkeit

Keine Konservierungsstoffe

Ein MAET-Hund ist ein glücklicher Hund

Læs alle vores Trustpilot anmeldelser.

Welches MÆT -Hundefutter soll ich wählen?

Risotto - Hundefutter mit gesunden Kohlenhydraten

I risotto opskriften blander vi lækkert kød med sunde grøntsager og ris, så din hund får et afbalanceret og naturligt måltid.

Risotto måltiderne med kylling og svin indeholder 59% kød og de fiberrige ris sørger for at holde maven i balance, hvis din hund har tendens til dårlig mave.

Særligt Risotto opskriften giver masser af energi og er særlig god til sarte maver, hunde med allergi og/eller kræsne hunde. 

MÆT
Die zwei Risotto-Sorten des frischen Hundefutters
Getreidefreies und glutenfreies Hundefutter. MÆT Chicken & Pork Deli

Deli - Eine Premium-Mahlzeit mit viel Fleisch

Vores Deli opskrifter med kylling og svin indeholder 80% kød og vitaminrig spinat og tang for at sikre en afbalanceret diæt. 

Deli er vores kornfrie hundemad, der er særligt god til hunde, der skal passe på vægten, da den har en lav fedtprocent. 

Leder du efter glutenfrit hundefoder uden korn og med meget kød i, så er vores Deli produkter det perfekte valg til din hund.

MÆT

Ihr Hund braucht eine vollwertige Ernährung

Hunde har også brug for sund og varieret mad. Et komplet måltid, som består af den ultimative kombination af udvalgte råvarer. Det er præcis, hvad MÆT’s friske hundemad er.

Vores opskrifter er glutenfri og har ingen konserveringsmidler eller farvestoffer.
MÆT er rene måltider lavet af sunde råvarer, så din hund får, hvad den har brug for.

MÆT
Lernen Sie frische Hundefuttersorten kennen
MÆT einen modernen Nassfutterhund
MÆT Chicken Risotto mit Huhn, Karotten, Erbsen, Eiern und Reis. Wir kochen auch ohne Reis.

Hvad ville din hund selv vælge?

Rene og friske ingredienser betyder, at din hund får et lækkert og sundt måltid – hver dag! Se frem til en…

Glad og sund hund
✅ Med et balanceret energiniveau

✅ Bedre fordøjelse og mere ensartet afføring

Din hund vil takke dig.

MÆT

Hundefoder med kylling

Hundefoder med kylling er en sund kilde til protein. Udover en fantastisk smags- og lufteoplevelser for din hund, så er kylling også yderst fedtfattigt, hvilket gavner særligt aktive hunde og de der skal passe særligt på vægten. Vores Chicken Risotto er derudover særlig god som skånekost.

Hundefoder med svin

Hundefoder med svinekød er godt til de hunde, der har svært ved at tåle de traditionelle proteinkilder. Svinekød er særligt velegnet til hunde med tør hud og pels. Denne proteinkilde er særlig god for de hunde der har behov for ekstra energi som f.eks. jagthunde eller aktive hunde, der skal tage lidt på.

Hundefoder med okse

Hundefoder med oksekød har et højt proteinindhold, lavt fedtindhold og er glutenfrit. Hundefoder med oksekød er velegnet til voksne hunde og er også et godt valg til hunde med følsom mave. Oksekød giver din hund protein af høj kvalitet og essentielle fedtsyrer.

Hundefoder med laks

Hundefoder med laks bidrager med vigtige vitaminer og fedtsyrer, som din hund har brug for på et dagligt basis. Laks indeholder en masse D vitaminer og omega 3. Hundefoder med laks er en rigtig god løsning til hunde, der ofte har tør pels eller hud eller deciderede hudproblemer.

En sundere og nemmere hverdag med frisk hundemad

Som hundeejer vil du det bedste for din hund – det vil vi også. Alle hunde fortjener et langt og sundt liv, og derfor er det enormt vigtigt, hvad de får at spise.

Du kan føle dig tryg ved, at din hund får de nødvendige vitaminer, mineraler, fibre og proteiner. Læg bekymringerne væk og få mere tid til en masse dejlige oplevelser med din bedste firbenede ven ❤️

MÆT
Albus und Mette

Eine Geschmacksexplosion ohnegleichen

GLUTENFRI,
INGEN KONSERVERINGSMIDLER
ELLER FARVERSTOFFER

Fragen und Antworten

Was ist das beste Hundefutter für meinen Hund?

Generelt gælder det at det bedste hundefoder er lavet af rene og let forarbejdede råvarer uden fyldstoffer.

Oplever du at din hund ofte har mave- eller tarmproblemer, så kan det skyldes kosten. Ligeledes kan det skyldes en forkert kost, hvis din hunds pels og hud ser glansløs eller irriteret ud. Også dårlig ånde kan skyldes en dårlig kost.

Konsultér gerne en dyrlæge, så din hund kan få en faglig vurdering. Udslæt, maveproblemer m.m. kan også skyldes diverse allergier, og derfor er det altid godt, hvis du søger råd og vejledning hos dyrlægen.

Warum frisches Hundefutter?

MÆTs friske hundemad er lavet af de bedste nordiske råvarer. Der er ingen konserveringsmidler eller tilsatte farve- og smagsstoffer. Frisk hundemad bliver let tilberedt ved sous vide, hvilket øger din hunds optagelse af madens næringsstoffer.

Frisk hundemad har en langt højere optagelighed end andre typer hundefoder. Hvis du synes, at din hund fortjener frisk, sund og smagsfyldt mad, så prøv frisk hundemad.

Können Welpen MÆT frischem Hundefutter essen?

Ja. Hvalpe har dog nogle særlige behov i deres kost, så du skal supplere med nogle tilskud. Når du giver din hvalp MÆT, anbefaler vi at tilsætte A38 som kalciumtilskud og æg som fosfor-tilskud.

Når din hvalp er 4 uger gammel, kan den begynde at spise MÆT Deli-måltider (Pork Deli eller Chicken Deli) – disse måltider er bløde og derfor nemme at tygge. Din hvalp kan spise MÆT Risotto-måltider (Chicken Feast Risotto eller Pork Party Risotto), fra den er 8 uger gammel.

Wie finde ich Nährwertangaben?

Frisk hundemad fra MÆT indeholder råvarernes naturlige næringsstoffer, og vi tilføjer kun ekstra vitaminer og mineraler, så din hund sikres et komplet måltid.

Du kan finde næringsindholdet, såsom protein, fedt og vitaminindhold på produktsiderne. Se alle vores friske hundemåltider her.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

Es befinden sich keine Produkte im Warenkorb. Es befinden sich keine Produkte im Warenkorb.Currency